Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:47 | mars 16, 2019

Magiska dofter och underbara body lotions!

Som ni vet jobbar jag ju med varumärket Love Beauty & Planet som lanserades i somras. Det är ett underbart hår- och hudvårdsvarumärke men som också är klimatsmart. För att nämna några saker är deras flaskor gjorda av återvunnen plats, deras förpackningar är 100% återvinningsbara och de jobbar med hållbara ingredienser och eteriska oljor i sina dofter.

Och på tal på deras dofter tänkte jag visa upp tre av deras dofter i tre härliga bodyprodukter. Två body lotion och en bodygel och såklart ska jag säga vilken som jag gillar allra mest.

Doft på hudprodukter är ju individuellt, det är ju som att välja parfym. Och eftersom dessa luktar så gott brukar jag ofta skippa parfymen 🙂 En skonsammare parfym för kroppen helt klart. Det jag gillar med LBP är att de inte bara tänk på förpackningarna när det gäller att vara klimatsmarta utan de har noggrant valt ut innehållet. Det är inte ofta man hittar produkter som är bra rakt igenom måste jag säga. Men här har LBP verkligen lyckats!

För att få fram dofter i toppklass jobbar de tillsammans med de franska parfymhuset Givaudan som är superproffs på att ta fram fantastiska dofter på ett ansvarsfullt sätt!


Min favoritdoft i livet är Sandalwood, jag upptäckte den doften när jag var i Indien för två år sen och blev kär. Och till min stora förtjusning har LBP en serie med Sandalwood olja och sheasmör = MUMS! Ni hör ju hur gott det låter. Och det doftar precis lika gott som det låter kan jag lova. Hela den serien är min favorit och eftersom jag lite besatt av att smörja in händer och kropp morgon och kväll så har jag alltid den här body lotion i mitt sovrum för att lätt kan smörja in mig när jag går och lägger mig och när jag vaknar 🙂

Om ni också gillar Sandalwood måste ni testa denna!

En annan favoritdoft för mig är kokos, jag tröttnar aldrig! LBP har en underbar serie med kokossmak och all kokos de använder är självklart ekologisk. Den här bodygelen fungerar precis som en lotion bara det att den är i gelform. Men du smörjer alltså in kroppen på samma sätt. Så varför gel? För den fungerar som en riktig fuktbomb! Den tunna konsistensen återfuktar på djupet och sjunker snabbt in i huden. Den ger en väldigt sköna och fräsch känsla!

Ros doftar ju alltid ljuvligt och den här härliga body lotion är inget undantag. Hur de lyckats få fram denna ljuvliga doft i rosserien är genom att samma dag som rosbladen handplockas processas de snabbt för att garantera en ren och fyllig rosdoft.

Ni hittar Love, Beauty and Planet på H&M, Kronans Apotek, Apotea, LYKO och meds.så så nästa gång du är där se till att dofta på LBPs underbara serier 🙂

Ni missar väl inte att lyssna på min podd Monday Mantra, i avsnittet som kommer ut på måndag har jag nämligen en challenge till er i samarbete med Love Beauty and Planet. I några veckor under våren kommer jag att utmana mig själv och er till att göra små saker i vardagen för att ta hand om planeten. Det kan vara att köpa mer ansvarsfulls produkter, köpa mindre nya grejer, minska matsvinnet hemma. Haka på #SmallActsOfLove du också 🙂

Ha en fin dag! Kram Josefin


7 kommentarer7 kommentarer om “Magiska dofter och underbara body lotions!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kommer dina ursnyga byxor ifrån?😍✨

  Svara
 • Åhlens 🙂

  Svara
 • Disse må jeg teste, ser deilig ut!!
  Sykt fin blogg du har, og så mange kule bilder! <3 Også har du så mange kule tattoos, kunne du ha laget et eget innlegg med bilder av dem og eventuelt meningen bak tatoveringene?

  Svara
 • Kan du göra ett inlägg om hur man glömmer en person man trodde va ens stora kärlek? Mår så dåligt

  Svara
 • Jag skulle vilja, att du skrev, om målbilder och motivation vid olika beslut, att träffa vänner mer, att bli mer hälsosam, att resa längre resor med meditation och yoga tex

  Svara
 • Ååh ser helt underbara ut, måste testa! Men måste fråga, är de veganska?

  Svara
 • Ja 🙂

  Svara