Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | mars 16, 2019

Nya videos: Lugn yoga & meditation

God morgon lördag och finaste ni! Hoppas ni har en skön morgon. För att göra er morgon ännu härligare har jag TVÅ nya videos till er. En till meditationsvideo eftersom jag fick SÅ mycket fin respons på min första, TACK! Och ett nytt yogapass med 15 min lugn yoga, sååå skönt att inleda eller avsluta dagen med 🙂

Prenumerera gärna på min YT-kanal för att ha koll på när det kommer nya videos! 

Meditation + morgonrutin, totalt 7 minuter som jag lovar sätter tonen för dagen. Testa!

15 min lugn yoga

Ha en underbar helg, fina ni! Kram Josefin


5 kommentarer5 kommentarer om “Nya videos: Lugn yoga & meditation”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla mer vloggar 😀😀 Kan inte få nog 🙃💫

  Svara
 • Tittade på dessa videos igår kväll efter fullmåne ritual och de var SÅ BRA! Körde även 15 min-yogan i förmiddags plus Self love meditation. Så bra med enkla och korta sessioner, då blir det görbart i en ofta jäktig vardag. Längtar till kvällen då jag ska göra 15 min-yogan igen. Tack för all inspiration du ger!! Kram från ensamstående 2-barnsmamma från Öland som du gör skillnad för!

  Svara
 • Åh tack för att du delar <3 <3 heja dig! Kram

  Svara
 • Jag och min kille har köpt hem varsin yogamatta och kör alla dina pass!! Vi båda älskar det!
  Vartifrån är dina fina tights du har på dig i videon ifrån? Och dem som är mer hallonröda?
  Kram!

  Svara
 • Men åh va kul :))))) De kommer från Lulu Lemon :)))

  Svara