Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | mars 18, 2019

VAD vill ni läsa om i min nya bok?

När jag skrev min första bok sa jag ”det här gör jag aldrig om” eftersom det tog så mycket tid och energi. Men nu sitter jag här igen och skriver hehe.. Men jag är övertygad om att den här boken både kommer bli lättare och roligare att skriva.

Boken kommer handla om att hitta in inre kraft, lära sig att lyssna på sitt hjärta och leva ett sannare liv mot sig själv. Jag kommer dela tips och råd som jag själv önskar jag hade fått för 10 år sen och som har hjälpt mig att förändra mitt liv. Jag kommer även dela rutiner och ritualer man kan göra hemma för att komma närmre sig själv. Jag har en tydlig bild av hur boken kommer att bli och hur upplägget ska vara MEN jag vill så gärna har er input om vad ni vill läsa om.

Jag vill att det här ska bli en bok som hjälper er att förändra era liv till det bättre, hjälpa er att våga lyssna inåt och gå er egen väg. Därför vill jag veta vad ni vill läsa om? Få tips om? Vad saknar ni i andra böcker ni läst? Dela gärna med er här eller mejla mig på Mail@JosefinDahlberg.se

Planen är att boken kommer ut i höst! Hoppas ni är lika peppade som jag 🙂 KRAM Josefin


22 kommentarer22 kommentarer om “VAD vill ni läsa om i min nya bok?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så underbart 😍🙌🏻🙏🏻

  Svara
 • I would really love to read your first book in english. Is it aviable in english or just swedish? Thx 🙂

  Svara
 • Haj Jossan!
  Följ de spår du verkar ha börjat på! Det låter jättebra! 😍🙏👍👍

  Kommer boken komma som ljudbok? Kommer din första bok komma som ljudbok?

  Svara
 • Så kul😁 tänker en bok i samma anda som Monday mantra fast lite mer ingående. Vore kul om du slängde in lite härliga recept på smoorhies, shots mm. Samt kanske också en beskrivning/förklaring på hur kristallerna kan påverka oss. Lite mer om dom oloka månritualerna också😘 Du är såå grym och dina mantran och inlägg jar verkligen varit ett ljus i en tid av mörker, som nu verkar vända😁🙌🏻✨

  Svara
 • Jaa det låter helt fantastiskt! Allt du skrev vill jag verkligen få läsa om, håller just nu på med din första bok.. jobbigt men så himla bra, vill bara läsa ut den direkt känner jag!! 🙂
  Tips på hur man står emot andras dåliga energi, negativa tankar och -”eh lite grann går väl bra” -tänk.. du som vart nykter i 10 år borde ju fått höra det mesta…❤️
  Tack för massa inspiration 🙌🏽☺️

  Svara
 • Oj så roligt! Sådan inspirationskälla du är🙏🏻
  Innehållet i din bok låter väldigt spännande att få läsa💕
  Jag har svårt att sträckläsa ”feel Good/självhjälpsböcker”, vet inte riktigt vad man kallar just dina böcker men tror du förstår vad jag menar, då jag då lätt glömmer bort vad jag läst och har svårt att implementera det i min vardag:)! Jag tycker om att läsa något stycke/kapitel då och då när jag behöver pepp.. så något typ av ”register” där det står typ: läs detta när någon sagt en taskig kommentar. Eller: ”läs detta när du vill ha tips på en enklare yogastund . Jag menar inte att hela boken bör vara uppbyggd på det men det vore bra med något litet register att slå upp när livet känns tufft och man behöver läsa något upplyftande just för stunden:)
  Också små utmaningar att ta till sig i vardagen tex: ge en fin komplimang idag?
  Sen hoppas jag att boken fylls med dina härliga, inspirerande bilder😃
  Stor kram till dig, du är en stor inspo🎆

  Svara
 • Vad glad jag blir! Jag ser så mycket fram
  Emot att läsa den 😃

  Svara
 • Längtar efter den boken! 😀 Vart är tröjan från? Så himla fin!

  Svara
 • Kan man lyssna på idag är jag fri någon stans som ljudbok

  Svara
 • Nej tyävrr inte, hoppas det kommer 🙂

  Svara
 • Att lära sig hur man struntar i vad andra tycker och gör det man själv mår bra över!!😍😍

  Svara
 • Jätteroligt!!

  Jag skulle gärna läsa om det du lärt dig angående att vara sann mot sig själv och eliminera relationer som inte hjälper en framåt. Jag har kommit till en punkt i mitt liv då jag insett och ”accepterat” att jag vill ha mycket lugn och ro, sunda vanor och trappa ner på sena kvällar med mycket alkohol. Om en del av mina vänner inte verkar vilja acceptera det, utan tjatar med mig ut och hetsar om alkoholen, hur parerar jag känslan av att vara en dålig kompis om jag väljer att inte umgås med dem längre? Alltså: hur gör man för att vara ståndaktig i sig själv även när det innebär att ta ett steg bort från personer som inte ger positiv energi längre?

  Svara
 • Vad roligt med en ny bok!

  Svara
 • Åååh det boken kommer jag helt klart att köpa! Heja heja heja vad grym och inspirerande du är!

  Svara
 • Åh!! Vad härligt med en sån bok! O kul att du börjat skriva en ny, den förra blev ju såhimla himla bra!! Har sen något år tillbaka börjat lyssna mer inåt(något som jag inte ALLS gjorde innan) så denna boken passar perfekt just nu känner jag! Heja dig jossan!

  Svara
 • Ååååh så bra!! Längtar efter en sån bok!
  Jag gillade ditt senaste MM jättemycket, ”hate is heavy”-let it go. Just det där om att släppa taaaaaget som är så jäkla svårt ibland. Och kanske inte just ”hate”, utan bara själva ältandet i sig som är ju jävla dumt ju. Så det skulle jag jättegärna vilja höra dina tankar om mer ”djupgående” så att säga❤️😊

  Svara
 • Jag vill i så fall ha tips om (i) dagliga rutiner, (ii) verktyg mot negativa tankar och ”jag kan inte/jag orkar inte” inställningen.
  Lycka till med boken!! Kram <3

  Svara
 • Åh vad kul! Jag vill läsa mer ingående om Monday Mantra, kristaller och hur man använder dom, må bra tips och lite härliga recept vore najs 🙂

  Svara
 • Den ser jag fram emot! Läser gärna lite om vad kristallerna spelar för roll i ditt liv i och hur du ”använder” dem.

  Svara
 • Hej Josefin! Jag skulle gärna vilja läsa om hur man förlåter sig själv och slutar älta. Jag kan gå och älta saker i evigheter och vara så sur och besviken på mig själv över situationer, saker jag sagt och gjort, eller inte sagt och gjort. Det leder ju ingenvart såklart mer än att jag förlorar massa energi. Måste säkert vara flera läsare här som har det likadant?

  Så spännande att du håller på och skriver en ny bok! Lycka till & kram! <3

  Svara
 • Skulle gärna vilja läsa om hur du har gjort för att få bra självkänsla. Lyssnar på Monday mantra och känner igen mig i många destruktiva tankesätt som du har haft sen innan. Skulle gärna läsa och höra mer ingående om hur du har lyckats ändra på det och älska sig själv 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle älska att läsa om hur man hittar sig själv och sitt ultimata drömliv. Hur man hittar inre lycka, får bra självförtroende och självkänsla, och blir oberoende av vad andra tänker och tycker om ens liv. Typ tips på hur man går sin egen väg, hitta connection till universum osv.. jag har själv läst mycket självhjälpsböcker men jag har inte gått in på ämnet månen än vilket vore superkul att lära sig mer om. Kanske även dagliga rutiner för ett positivt liv, typ hur du gör varje dag för att hitta din inre guide osv och lyssna på din intuition. Alltså tips på enkla men viktiga rutiner, så som att skriva dagbok/journal, meditera, yoga osv, hur man kan använda eterisk olja, kristaller etc..

  Hittade dig bara för några dagar sedan och shit vilken förebild du är!!! Följer dig numera verkligen överallt! Du är verkligen grym, tack för allt!

  Svara