Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:27 | mars 19, 2019

Drömdagar i Åre!

Hej bästa ni, om ni följer mig på Instagram har ni ju inte missat att jag är i Åre och bor i detta MAGISKA hus tillsammans med ett gäng magiska tjejer. Alltså huset är helt otroligt, 700 kvadrat och det har allt man kan önska sig. Och är såklart helt galet eftersom det är Petter Stordalens hus.

Vi kom hit i söndags morse efter att vi tagit nattåget upp. Vi har åkt skidor, snöskoter, ätit magisk mat och dansat loss på after skin. Jag har haft så jäkla kul med andra ord!

Såhär mysigt hade jag det i morse, alltså kolla på utsikten!!

Igår åkte vi skidor och hade magisk väder = underbart!

Det är bästa Petra och hennes varumärke Adoore som styrt ihop dessa magiska dagar och i morse var det dags för morgonyoga i deras snygga träningskläder!

Och det var jag som höll i passet 🙂 Ett litet morgonpass med både yoga och meditation. Så bra start på dagen!

Älskar detta set i grönt, så fint! Ni hittar hela kollektionen här!

I dag hade jag typ en av de härligaste dagarna i livet! Vi hade ännu mer magisk väder och åkte snöskoter upp på fjället. SÅ vackert! Helt otrolig upplevelse. Tips om du är i Åre är att spana in Åreguiderna och åka med dem, så underbara!

När vi kom tillbaka till huset, eller ja ”The villa” som det heter, hehe, möttes vi av magisk solnedgång.

Det har varit så skönt att få ha dessa dagar, typ helt lediga från jobb. Har jobbat många helger nu så det var välbehövligt att få både vila upp sig men också få skratta och ha kul med dessa underbara tjejer!

 

Men har såklart saknat mina bästa där hemma. Alltså kolla Moons leende! Vi ses i morgon älskling!

Hoppas ni också har haft en bra start på veckan. Hörs snart, Kram Josefin


8 kommentarer8 kommentarer om “Drömdagar i Åre!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser heeeeelt underbart ut 🙌!!

  Svara
 • Ser ut som fantastiska dagar, så himla härligt! Nästa gång du är i Åre, missa inte Creperiet, supermysigt och sjukt goda crepes! 🙂

  Svara
 • Kan inte du skriva ett inlägg om kläderna du har när du yogar? Tycker att dina tights du har i dina yogavideor ser så sköna och härliga ut.
  Tack för all yoga inspiration du bidrar med<3

  Svara
 • Haha alltså Moons leende!! Så mysig. Ser förresten helt fantastiskt ut! Verkar som ni haft tur med vädret också! 🙂

  Svara
 • Jag håller med Klara! Vill så gärna ha tips på sköna och snygga yoga-kläder!

  Svara
 • Vad vackert det är att se ditt genuina leende, Josefin. 🙂

  Svara
 • Alltså vad är oddsen?! Jag tänkte häromdagen ”woow vad vackert” och nu har jag skickat in en ansökan om att utbilda mig till reseledare i Alperna. 😀 Livet ibland alltså, det har hänt massa kul saker efter att jag bestämde mig för att säga upp mig från mitt jobb. Så tacksam och glad för att jag vågade!

  Svara
 • UNDERBART!! Heja dig 😀

  Svara