Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:39 | mars 22, 2019

Stolt ambassadör för Maskrosbarn

Jag är så stolt över att berätta att jag är ambassadör för viktiga Maskrosbarn – en organisation för de som har föräldrar med missbruk eller psykisk ohälsa. Så otroligt viktigt att de finns och de gör så stor skillnad för barn som växer upp i familjer där det finns missbruk eller psykisk ohälsa. Ni som följt mig vet ju att min pappa var alkoholist, något som var otroligt jobbigt att växa upp med. Jag kunde aldrig lita på honom, vi visste aldrig om han skulle dyka upp eller inte. Och bristen på kärlek som jag inte fick från honom sökte jag på andra destruktiva sätt vilket ledde till att jag själv fick alkoholproblem väldigt tidigt.

Under året kommer jag att jobba tillsammans med Maskrosbarn och göra det jag kan för att hjälpa till och sprida ordet om deras viktiga arbete. Hoppas ni följer med på den resan och att ni redan nu läser mer om dem här: Maskrosbarn här!

Kram Josefin


2 kommentarer2 kommentarer om “Stolt ambassadör för Maskrosbarn”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så glad för din skull Josefin ❤❤

    Svara
  • Jättebra att du lyfter detta i dina kanaler och informerar. Jag själv växte upp med en psykisk sjuk mor och hade ingen aning om att det fanns organisationer som dessa.

    Svara