Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:53 | mars 28, 2019

Äntligen har vi öppnat Oh la moon shoppen!!!!

HURRRA!!!! Nu ligger min nya bebis Oh la moon uppe och jag är SÅ taggad! Hinner inte skriva så mycket mer just nu men vill uppmana er att spana in vad Oh la moon är genom att läsa denna artikel – Klicka här eller spana in startsidanhär!

Så glad, tacksam och peppad! Berättar mer i morgon! Puss J


6 kommentarer6 kommentarer om “Äntligen har vi öppnat Oh la moon shoppen!!!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså WOW! Jag vill ha allting!

  Svara
 • Älskar shoppen! Ser fantastislt mysig och trevlig ut, ska beställa hem dina fina kort asap 😍

  En fundering gällande snäckorna från Sri Lanka bara; som dykare och havsvän ser jag viss problematik i att stora mängder snäckor plockas från sin naturliga miljö. I många länder råder det förbud mot att ta med sig snäckor och sand hem från semestern. Nu vet jag inte hur det är i just Sri Lanka, men förbuden finns ju där för att snäckorna och sanden behövs där de hör hemma. Din shop är än så länge liten så de armband etc. du har där spelar säkert ingen roll i det stora hela, men jag tänker att du kanske tycker att det är trist att möjliggöra en typ av konsumtion som i både det korta och långa loppet sätter ekosystem ur spel? En av vårens trender är dessutom just snäckskal, vilket gör mig lite orolig. Jag hoppas att du kan använda din plattform för att hjälpa andra individer att ta informerade beslut som inte påverkar våra havsmiljöer negativt ❤🙏

  Svara
 • Bra input, jag är inte alls insatt i det. Vi tyckte de va fina när vi var där så köpte med några av varje men förstår helt klart din poäng. Det ska vi ha med oss framöver men tanken är att bara ha dessa och vi har bara några få i varje färg. Kram på dig! <3

  Svara
 • Grattis, så himla kul, den ska jag kolla in! 🙂

  Svara
 • Så glad för din skull Josefin 💟💥 Du är värd all framgång 💟💕💓

  Svara
 • Tack fina du <3<3

  Svara