Varför växter gör mitt liv härligare ❥

Ni som har koll på mig vet ju om att jag ÄLSKAR växter, och därför är jag SÅ glad över att jag ska jobba tillsammans med Plantagen hela det här året. Hurra! Rena drömmen att få göra min kontorsvind till en djungel och jag längtar tills vi i vår och sommar ska gå loss på mina balkonger. Jag kommer tillsammans med Plantagen att visa och tipsa er om växter som gör livet härligare och andra fina saker som finns hos Plantagen. Hoppas ni är lika peppade som jag är!
Just nu har mitt kontor förvandlats till en djungel tack vare alla fina växter från Plantagen och man blir verkligen extra glad av att komma hit på morgonen 🙂 Det bästa av allt är också att alla växter inte bara är fina att kolla på, utan de gör också nytta OCH är bra för hälsan. Många av de växter jag har inrett min vind med har en luftrenande effekt och rensar luften från partiklar man kanske inte ens har koll på att de finns och minskar halten koldioxid i luften. Så bra! Och det passar ju perfekt här på min yogavind! Men såklart också hemma eller på kontoret 🙂
Och du hittar den fina randiga krukan här!
En annan favoritväxt här på kontoret är Pinnlilja som jag tycker är superfin och annorlunda. Den sticker lixom ut lite grann. Du hittar den här!
Och den här magiska krukan hittar du här! Plantagen har så många fina krukor och korgar, spana alla krukor här!
Rosa krukan hittar du här!
Som ni vet älskar jag också palmer och den här Bergpalmen är en perfekt växt att ha inne i mitt yogarum då den renar luften. Läs mer om den här!
På skrivbordet bredvid mig när jag sitter och jobbar har jag en Fredskalla och det är ingen slump varför jag hur just den här växten så nära mig. Utan Fredskallan är den allra mest effektiva växten när det gäller att rena inomhusluft. Utöver att plocka upp koldioxid så bidrar den till att dra åt sig andra ämnen i luften, sådant som exempelvis kommer från lim i våra möbler eller lösningsmedel av olika slag. Perfekt växt att ha på kontoret, eller hemma eller ja i varje rum typ.
Jag fullkomligt älskar att ha dessa gröna bland omkring mig. Du hittar Fredskallan här och krukan den står i hittar du här!
Murgrönan är också en favorit, den rensar också luften för oss människor, perfekt att hänga ner från takbjälken här på vinden. Spana in den här! 
En annan växt som är ett måste här på vinden är den stora Guldplamen, ÄLSKAR palmer – den hittar du här! Och dessa korgar får jag så mycket frågor om, Plantagen har massa fina – kolla in här!
Jag är som sagt så glad och peppad på det här samarbetet tillsammans med Plantagen. Tack för att ni hjälper mig att “Improve My Life With Plants”. Läs mer om vilka växter som är luftrenare här!
Love Josefin

Advertisement

2 reaktioner på ”Varför växter gör mitt liv härligare ❥”

  1. Fina bilder. Kan du inte försöka få en intervju med Plantagen där de tar upp några växter som är ok för katter? vår katt äter på allt och vi vågar därför bara har kryddväxter och citronträd hemma. just nu hat vi en härlig oreganodoft i sovrmmet ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *