Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | mars 29, 2019

Så lycklig, tacksam och peppad ☾

Det var en fröjd att vakna upp i morse, att veta att jag ska gå till mitt magiska kontor, jobba med underbara Sofie och få packa massa härliga ordrar till er. TACK för all fin respons om Oh la moon och för alla era ordrar. Wow, så kul att vi är så många Moon Sisters!! Jag känner mig så jäkla lycklig och peppad just nu!

Senaste veckorna har vi verkligen haft fullt upp med att få ihop allt till shoppen. Vi har jagat paket som kommit bort på vägen, väntat på paket som är försenade, haft teknisk strul mm, klassiker när man öppnar upp en ny business helt enkelt! Sånt som man bara får acceptera och för lösa på bästa sätt och det har gått bra. Jag är så glad över att jag har Sofie vid min sida, utan henne har det inte gått. Glad över vårt teknikteam som gjort ett superbra jobb, över mina vänner som också startat egna märken som jag kunnat rådfråga och fått tips på var man beställer bästa kartongerna mm. Så TACK till alla som hjälp mig ta fram min drömshop och drömbutik. Jag är så jävla glad över att vi är LIVE!!!

Och jag är så glad över att det finns så många Moon sisters där ute som säger att vår sida och shop är något de LÄNGTAT efter, och har saknat för det är precis så jag känt!!

Vi håller på att packa FÖR FULLT här på kontoret. Det är många gullia lådor som ska fyllas med magiska kristaller, rökelser och kortlekar. Så kul att ni är lika peppade som oss!

Här är några av de produkter som varit mest populära!

Våra underbara kit som jag ÄLSKAR har varit superpoppis och det som flest har beställt är detta Self Love Kit. Ett underbart kit för dig som vill bli lite snällare mot dig själv och vill boosta dig själv med kärlek och energi.

Dessa magiska fluoritspetsar har varit superpopulära och tog slut igår men idag har vi fyllt på lagret. Hittas här!

Min personliga favorit Blå Kalcit sålde slut direkt. (Läs mer om den här) Vi kommer få påfyllning om ett par veckor, håll utkik!

Den rosa kalciten aka ”Self Love Stone” tog också slut men vi har fyllt på lagret nu 🙂

Turmalin tog också slut men den har vi också fyllt på nu.  Fun fact är att Vicotira Beckham ALLTID går runt med en turmalin i fickan eftersom den bla skyddar mot negativitet.

Spana in hela shoppen här!

Ha en magisk fredag bästa ni! Tack för att ni finns. Massa kärlek från mig!!


9 kommentarer9 kommentarer om “Så lycklig, tacksam och peppad ☾”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här