Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:52 | april 1, 2019

Monday Mantra: ”Lita på din inre guide”

hej bästa ni, Efter en helt fantastisk lansering för Oh la moon förra veckan har jag haft fullt upp så därför kom veckans MM upp nu och efter en lång dag på jobbet så börjar det bli dags för middag och ta kväll så här kommer ett kort Monday Mantra inlägg med några viktiga punkter från veckans MM. Och så vill jag uppmana er till att lyssna på veckans Monday Mantra podd där jag pratar en hel del om detta då det är ett ämne jag BRINNER FÖR. Att hitta sin inre guide, och våga lita på den.

Vi har ALLA en inre guide men inte alla har kontakt med den. Varför inte? För vi letar efter svaren utanför oss själva istället för inom oss. Men det är inom oss sanningen finns. Men hur hittar vi den? Vi måste stanna upp. Pausa. Vara stilla. Vår inre guide har svårt att överrösta stress, press och ett ständigt letande utanför oss själva.

För att få första kontakten med vår inre guide. Stanna upp. Sätt dig ner eller lägg dig ner. Andas. Lägg händerna på hjärtat och känn inåt. Släpp tankarna. För att få reda på de rätta svaren måste vi sluta tänka fram dem och istället känna oss fram. Vår känsla är vår kompass. Vad känns bra, vad känns inte bra?

Ibland frågar vi andra vad vi ska göra i en situation för att vi är rädda för våra egna svar. Men om du vill leva din sanning, ditt bästa liv måste du våga lyssna på din egna svar. Din inre guide.

Så veckans uppmaning är att stanna upp, lyssna och våga lita på att du har en inre guide inom dig som har alla svaren Om du vänder dig dit.

Jag ska skriva mer om det här snart men så länge får du lyssna på podden. LOVE J


7 kommentarer7 kommentarer om “Monday Mantra: ”Lita på din inre guide””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ”Ibland frågar vi andra vad vi ska göra i en situation för att vi är rädda för våra egna svar. Men om du vill leva din sanning, ditt bästa liv måste du våga lyssna på din egna svar.” Wow vad det grep mig, tack för allt <3

  Svara
 • <3 <3 <3 Tack själv!!!

  Svara
 • Tack för en bra podd <3
  Jag har en fråga ☺️
  När ska man använda sina kristaller? Jag har en rosenkvarts och har den under kudden när jag sover då jag läste att den var bra vid sömnbesvär.
  Är sugen på att beställa ditt self love kit.

  Kramar Camilla

  Svara
 • Hejsan, håll utkik på Ohlamoon.se där kommer det komma massa artiklar om alla olika kristaller :)) Och om Self Love Kit kommer upp under dagen så kolla in det 🙂 Men rosenkvarts genrellt är en kärlekssten, både för relationer till andra men också till dig själv. Den är fin att ta med sig i en relation eller om man vill hitta en ny partner 🙂 Kram

  Svara
 • Men åh så vacker header!! 💛

  Svara
 • Jeg liker virkelig å lese historien om artikkelen du skrev. Det er veldig spennende. Klærne dine er veldig personlige. Klærne dine er veldig fasjonable. Takk skal du ha.

  Svara
 • Tack <3

  Svara