Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | april 6, 2019

Ny meditationsvideo ❥

Glad lördag finaste ni, lördag betyder ju ny yoga eller meditationsvideo och den här helgen bjuder jag på en av mina favoritmeditationer ”Release & Receive meditation. En meditation jag tar till när jag känner mig stressas eller har ångest. Jag kan göra den i någon minut eller några sekunder på bussen, eller sitta hemma i några fler minuter. Oavsett tid känner jag alltid effekt efter. Den är så befriande!

I videon för klarar jag allt så hoppas ni vill kolla 🙂

Kram Josefin


5 kommentarer5 kommentarer om “Ny meditationsvideo ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Josefin! Jag älskar älskar älskar dina meditationsvideos, har sett/lyssnat på dem flera gånger om och de hjälper mig så mycket!! Har så svårt att hamna i rätt *flow* om ingen guidar mig. Så tack <3 Kan du inte snälla göra en kvällsmeditation någon gång? Om man får komma med önskemål! Tror fler hade haft användning för det för att komma ner i varv, försöka släppa kvällsångest osv. Tack iallafall för din grymma kanal <3

  Svara
 • ÅH TACK <3<3 va glad jag blir!! Superbra tips det ska jag absolut göra :))) Kram

  Svara
 • Underbart! Ska verkligen använda det här! Tack!

  Svara
 • Hej och tack!
  Tack för att din meditation hjälpte mig på ett nervöst test idag! Jag tänkte självförtroende/nervositet på in och utandning.
  Jag klarade testet istället för att få ”tunnelseende” och må dåligt av min nervositet.
  Jag försöker att lära mig att tycka om mig själv och att jag duger som jag är!
  Tack från hela mitt hjärta ♥️

  Svara
 • <3 <3 <3

  Svara