Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | april 7, 2019

God morgon söndag (mina planer för dagen & veckan) ❥

God morgon fina ni, hoppas ni har en mysig helg och får en fin söndag. Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Var ute och dansade igår och kom hem sent så har en riktig slow start idag. Så skönt! Snart ska jag ta mig upp och göra veganska pannkakor. Jag och Carl var på en vegansk matlagningskurs i går och bestämde oss för att köra en måndag helt veganskt. För mig är det ingen jätteomställning eftersom jag redan äter väldigt mysigt veganskt men jag äter ägg och ost i bland men nu ska jag testa att skippa även det och känna efter hur det känns 🙂

Efter pannkisarna ska jag till min lägenhet och städa och rensa. Jag tänkte först hyra ut den men nu ska jag testa att sälja den. Det sägs att marknaden är lite bättre nu så tänker att jag kan göra ett försök. Så det blir en riktig fixardag idag!

I morgon ska jag till Jönköping och föreläsa, det ska bli så kul. Jag älskar att föreläsa och är så glad över att jag gör det mer och mer 🙂 Men på tisdag är det fullt fokus på Oh la moon som gäller.  Jag ÄLSKAR det! Det är det roligaste projektet jag någonsin gjort och jag är SÅ glad för all magisk feedback vi fått sen vi öppnade upp shoppen. Jag är typ helt chockad över allas ord och beställningar. TACK!

★ Spana in shoppen här! ★

Jag ska även spela in en vlogg i veckan och fick massa förslag på min IG om vad ni ville ser mer av i vloggarna, så roliga ideér. Så håll utkik efter veckans vlogg 🙂

Önskar er en magisk söndag! Kram Josefin


11 kommentarer11 kommentarer om “God morgon söndag (mina planer för dagen & veckan) ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej josefine! Jag har läst dina del 1 och 2 på michaela fornis sajt om hur du följde din sajt och blev yogalärare och är så inspirerad. Jag har yogat i flera år och varit på retreat i vintras. Jag är nu så sugen på att ta tjänstledigt och gå en yogalärarutbildning men har väl inte riktigt kommit på vad jag vill göra efteråt med den… Men efter att ha följt din blogg och dem artiklarna tänker jag att jag nog kanske kommer på det när jag är där.. 🙂 Tack för en magisk blogg och din positiva energi, kram!

  Svara
 • Åh underbart! GÖR DET!! Det är det BÄSTA jag gjort 🙂 <3 KRAM

  Svara
 • Vad är det för bok?:)

  Svara
 • ”Ljus är det nya svarta” 🙂 Superfin bok!

  Svara
 • Hej Jossan! Jag försöker inreda en yogahörna hemma och letar som en galning efter en drömfångare att hänga upp i fönstret- har du några planer på att ta in såna till din shop? 🙂

  Svara
 • Jaaa, vi har dem på gång in så håll ut :)))))

  Svara
 • Kommer det en mobilbakgrund till monday mantra den här veckan?

  Svara
 • Hej, jag var och föreläste igår och planen var att få upp inlägget från tåget men hade inget nät på hela resan :((( Så fick inte till det den här veckan men mnästa vecka 🙂 Kram!!

  Svara
 • Bästa underbar härliga fantastiska Josefin 📷🌏💥❤❤

  Svara
 • Lycka till med försäljningen av lägenheten! Hoppas att du får många bud. Vad heter boken som du läser i?

  Svara
 • ”Ljus är det nya svarta” 🙂

  Svara