Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | april 9, 2019

Min nya dröm – att föreläsa!

Igår gjorde jag något jag älskar att göra och något jag drömmer om att göra mer. Föreläsa!

Jag har börjat att göra det mer och mer men är inte alls van. Det jag föreläst om är ju främst min nykterhet men igår var fokuset att nå sina drömmar och det var så kul. Och det är det jag känner att jag vill göra mer av. Föreläsa om att hitta sin inre power, följa sitt hjärta och nå sina drömmar. Behöver dock öva på att skriva manus som passar en timme, mitt kunde lätt räckt till två så fick make it work med att välja bort några delar mitt i föreläsningen. Men nu har jag lärt mig det!

Jag föreläste på Jönköping University och fick de här bilderna från JUstudent, tack för att ni ville ha mig hos er och för de fina bilderna 🙂

Det jag älskar med att föreläsa är dels att stå på scen såklart, hehe men framförallt att träffa de som kommer. Jag har länge jobbat bakom min skräm och läst om er i form av kommentarer men det är en hel annan grej att träffa er. Få en verklig bild av er och höra era historier. Det ger så mycket inspiration och motivation! Därför vill jag föreläsa mera!

Såklart inledde vi föreläsningen med shaking!!

Ser så mycket fram emot att föreläsa mer i vår men framförallt i höst, hoppas ni vill komma 🙂

Kram Josefin


11 kommentarer11 kommentarer om “Min nya dröm – att föreläsa!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste du!
  Det skulle vara så härligt att gå på någon av dina föreläsningar för pepp och inspiration. Bor dock ganska långt norrut och det vore helt underbart om du har möjlighet att föreläsa i Luleå, tror vi är många här uppe som skulle vilja komma!

  Såg din Instastory när du var på väg mot Jönköping och du hade en sån himla fin jacka. Var är den ifrån och finns den att få tag i nu? 😀

  Kram och tack för allt du ger och delar med dig av <3

  Svara
 • Vill dela med mig av en sak jag insåg idag som fick mig att tänka på dig! Idag såg jag ett Ted Talk av Ulla Suokko, ”Do you see the signs of the universe” (rekommenderar verkligen!! Tror du skulle tycka om det), efter det fick jag lust att skriva lite i min dagbok som jag gör då och då. Jag bläddrade lite och insåg att jag innan hösten skrev upp mål jag ville uppnå under hösten, lyckades inte med något då hösten och början på vintern var fruktansvärt stressig period. Något jag dock insåg var att alla mål jag skrivit upp har jag uppnått detta år (allt från att umgås mer med vänner, till träning och mer specifika mål med jobb och plugg)!! Kom därför att tänka på dig då du pratat om visionboards och ”skjutsa ut sina drömmar till universum” för att kunna uppnå dem! Kändes så lustigt att alla saker hade slagits in 🙂

  Svara
 • Om du kommer upp till Umeå så kommer jag på studs 🙌😁💞!!

  Svara
 • Hej underbara Josefin! Var/när/hur kan man se ditt TEDx-talk? <3 Du är grym

  Svara
 • SNART hoppas jag! Kommer upp på Youtube, kommer länka när det finns uppe 🙂

  Svara
 • Hej har jag missat nåt eller varför inget monday mantra igår 7/4?😢😢😢

  Svara
 • Jag hade inget nät på tåget, kommer på måndag 🙂

  Svara
 • Åh vad kul att du börjat föreläsa mer! Kommer du skriva här vart man kan komma o lyssna på dig?:)

  Svara
 • Absolut :))

  Svara
 • Skulle vara SÅ kul att se dig föreläsa!
  Har en lite fråga också, kommer du fortsätta lägga upp bakgrundsbilder till monday mantra-podden? Har saknat det denna vecka!
  Kram!

  Svara
 • Ja det kommer :))) Hade tänkt göra det på tåget men hade inget nät :((( Nästa vecka är jag back on track 🙂 Kram och tack för peppen!!

  Svara