Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | april 10, 2019

Dags för #Boostveckan!!!

Jag är SÅ PEPPAD på den här veckan! Dels för att jag ska vlogga VARJE DAG! Japp, det kommer upp en ny video varje dag den här veckan. Och som är jag pepp för att det är Boostveckan!!  Jag har haft Boostvecka två gånger tidigare och nu är det dags igen.

Vad är #Boostveckan?

 Det är en vecka med fokus på att boosta sig själv! Jag känner nu ett behov av att komma tillbaka till mina må-bra-rutiner efter fullspäckade veckor med lanseringen av Ohlamoon. Under boostveckan tänker jag på att ladda mig med bra bränsle så det är mycket fokus på att få i mig bra grejer som ger energi. Jag ser till att väcka igång kroppen med yoga och träning. Fokus på att landa i mig själv genom meditation och tune in med mig själv 🙂 En riktigt härligt må-bra-vecka alltså!!!

Hoppas nu också är taggade på att haka på. Jag kommer dela recept och tips på vad man kan göra för att boosta sig själv!

Här kommer första videon där ni får ett härligt veganrecept och får se när jag boostar kontoret. Hoppas ni vill kolla 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Dags för #Boostveckan!!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hvor er den prikkete jakken fra? 😍

    Svara