Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:51 | april 12, 2019

Vloggdag 3 + programmerar mina kristaller och sätter intentioner

Hej bästa ni, hur mår ni? Jag mår så himla bra idag, känner sån fredagsfeeling och energi. Kanske Boostveckan som gjort sitt? Gårdagens video hittar ni här under och strax kommer dagens video ut på min Youtubekanal, prenumerera här så du inte missar 🙂

I videon visar jag hur man sätter intentioner och hur man programmerar och laddar sina kristaller. Ett powerful sätt att nå sina drömmar och mål! Och så går jag till frisören om blir vårvin i håret, SÅN skillnad!!!

Om ni vill läsa mer om HUR man ska tänka när man ska köpa kristaller kan du läsa vår artikel här där vi berättar just det 🙂

Ha en underbar fredag! Kram Josefin


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här