Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:08 | april 13, 2019

Update från Boostveckan ★

Boostveckan har varit i full gång hela veckan och poängen med den är att boosta mig själv för att må bättre vilket jag faktiskt känner en effekt av. Jag har ätit bra grejer, skrattat, yogat, tränat, testat hälsogrejer, laddat mina kristaller och ja en hel del mer.

Om ni inte sett alla videon på min Youtube-kanal spana in dem och här kommer mina två senaste vloggar:

Spana in när jag kör ett sjukt jobbigt morgonträningspass och när jag ger mig på att öppna den här kokosnöten, hehe..

I den här videon testar jag den nya hälsotrenden som alla gör just nu!

Hoppas ni vill kolla 🙂 Kram Josefin


4 kommentarer4 kommentarer om “Update från Boostveckan ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kommer din jacka ifrån? Har funderat under hela vloggveckan😅

  Svara
 • Hej Josefin ✨ Har varit så kul att följa dig under vlogg-veckan! Du har inte lust att visa upp vilket smink du använder eller hur du sminkar dig, någon gång? Tycker alltid du ser så glowig och fräsch ut!
  Kram

  Svara
 • Ja, absolut:))) Tack för peppen!!

  Svara
 • Tycker om både boostveckan och vloggvecka❤❤ Så bra att du tog upp om social media i Monday mantra❤❤ Så bra och viktigt❤❤
  Josefin du är så otroligt bra och tack för allt som du gör för dina följare❤❤❤📷🌍💥
  Kram malin❤

  Svara