Monday Mantra: “Honor Your Journey”

Happy Monday bästa ni, hoppas ni har haft en härlig påsk och ser fram emot en ny vecka och ett nytt mantra. Veckans mantra handlar om att hedra vår historia, oavsett hur den har sett ut. Ett mantra jag tagit från från MM-arkivet, som jag skrev för ca ett år sen.

Vi ALLA har vår egen historia, den ser olika ut för alla men den innehåller förmodligen samma känslor, oavsett hur ofta/mycket vi varit vi med dem. Kärlek, rädsla, sorg, lycka, skuld, skam, nervositet, frihet, ja vi har alla känt det mesta någon gång under vår resas gång. Vår resa är unik och den har gjort oss starkare, mer erfaren och framförallt till den person vi är i dag. Det är lätt att “se ner” på vår resa eller önska att den såg annorlunda ut men den här veckan ska vi jobba med att ära vår resa.

Om du är nöjd med din livssituation i dag ska du tacka din resa. Om du inte är nöjd med din situation ska du också tacka din resa, för du vet att du har varit i en situation du inte varit nöjd med tidigare och att du då lyckats ta dig därifrån, gå vidare, vilket betyder att du kan klara det igen. Vår resa lär oss att vi klarar av mer än vad vi tror, att vi är starka personer som kan ta för oss av livet, att vi är värda att utvecklas och ta oss framåt.

Jag har en lång resa bakom mig och tack vare alla vidriga, roliga, jobbiga, hopplösa, underbara saker jag varit med om är jag i dag den person jag vill vara, och jag lever det liv jag vill leva. Jag är långt ifrån stolt över alla delar av min resa men jag har accepterat dem och lämnat, jag vill inte leva mitt liv i dåtid, jag vill leva här och nu och drömma stort.

Genom att ära vår resa tror jag att vi blir både tryggare i oss själva och mer stolt över oss själva. I min personliga utveckling har detta varit en viktig del för att jag ska kunna släppa min bakgrund och istället för att må dålig över den – känna styrka från den. Vi alla förtjänar att  “Honor Our Journey” oavsett hur den ser ut. Kom ihåg det!

Läs tidigare mantran här och tipsa gärna en kompis om veckans MM som du tror skulle må bra av att läsa det.

LOVE J!

Tips! Spara ner denna bild och ha som bakgrund på telefonen för att bli påmind om veckans mantra. 

13 reaktioner på ”Monday Mantra: “Honor Your Journey””

  1. Fantastiskt bra monday mantra Jossan! 😃😍 Håller helt med dig! Har grävt i mitt förflutna genom terapi som avslutades för nåt år sedan, grävt upp, tittat på, förlåtit, stängt och gått vidare. Och efter den resan är det sååå mycket lättare att leva nu istället för i dåtiden och på något sätt genom att förlåta acceptera och då kunna gå vidare. Så klockrent och bilden kommer jag ha som bakgrund hela veckan 😃😃 Tack Jossan! 💞🌸

  2. Så bra skrivet. <3 Tycker detta är så viktigt och jag önskar att fler stannade upp och reflekterade över detta. Älskar dina Monday Mantran, såå bra och får alltid tankarna att snurra på ett positivt sätt!

  3. Pingback: Monday Mantra: ”Honor Your Journey” – Suzie Weathers

  4. Tack Josefin❤ har redan lyssnat på ditt nya monday mantra❤❤ älskar dina både blogg inlägg och podden monday mantra ❤❤❤ Tack Josefin för allt som du gör för oss❤❤❤ Du är bäst💕💕❤❤

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *