Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:12 | april 24, 2019

Hur funkar kristaller?

I inlägget förekommer reklam för min shop Oh La Moon 

Jag får  många frågor om kristaller. Hur väljer man? Vad gör man med dem? Hur vet man om man valt rätt? För mig är kristaller, som det mesta annat, en känsla. Jag känner att jag mår bättre när jag är i kontakt med mina kristaller, ängar mig åt mina kristaller eller när jag fått hem en ny kristall. Har det att göra med själv energin som stenen besitter eller att jag är i nuet när jag mediterar med eller renar mina kristaller? Det vet jag inte exakt men jag vet att det känns bra.

Men oavsett om man tror på kristallernas energi eller inte, vilket jag ju gör, så är det lustigt att de säger oss så mycket. För ett par veckor sen såg jag en bild på några stenar jag aldrig sett förut. Jag scrollade på Instagram och när bilden dök upp drogs mina ögon till bilden och jag kände en stark connection. Jag googlade direkt vad kristallen stod för vilket var att den healade gamla relationer, känslomässiga sår, trauaman inom relationer. Det var nästan skrattretande vad bra det stämde då jag under de senaste dagarna jobbat med just detta.

Jag såg direkt till att vi köpte in den till Oh la moon och nu har vi äntligen fått upp den i shoppen. Du hittar den här! Det är en liten sten, vår minsta hittills och är dyrare än andra men skulle också vilja påstå att det är den kraftfullaste stenen vi har i shoppen just nu. Framförallt på det här ämnet. Jag blev kär i den så fort jag såg den och sen dess har jag haft den med mig. I helgen renade jag den i havet och nu har jag den vid sängen.

Så när det gäller kristaller säger jag – gå på känsla! De kristaller du dras till har ofta något att säga dig, hjälpa dig med. Om du inte känner att du vet vad du dras till läs beskrivningarna till kristallerna och se vilken du fastnar för då. Så har jag gjort många gånger. Min kristallsamlig här hemma blir bara större och större och jag älskar det. Och att jag nu dessutom har en shop med kristaller är rena drömmar. Jag har aldrig känt mig så påfylld och glad över ett jobbprojekt tidigare, detta älskar jag att göra. Och jag älskar att kunna dela med mig av det som varje dag hjälper mig att komma närmre mig själv.

Om ni har fler frågor om kristaller är det bara att fråga på så ska jag svara på det jag kan 🙂 Kram Josefin


16 kommentarer16 kommentarer om “Hur funkar kristaller?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei! Hvor har du kjøpt de fine halvmåne skålene du har krystallene i?

  Svara
 • På en resa men kommer ta fram egna i vår 🙂 Håll utkik!

  Svara
 • Är så så nöjd med mitt paket från dig! Kommer garanterat beställa fler prylar!
  Vill även säga att jag är i lite av en dipp för tillfället men att din blogg, shop och podd hjälper mig att hålla gnistan uppe. Supertacksamt!
  Kram!

  Svara
 • Åh va kul att höra 🙂 Tack för peppen fina du <3 KRAM

  Svara
 • Kan man bära med sig flera olika kristaller samtidigt? Typ om jag vill ha i fickan eller väskan, eller ska man bara ha en kristall åt gången på/med sig?

  Svara
 • Jag har typ fem med mig varje dag hehe :))

  Svara
 • Kan kristaller ta ut varandras energier eller påverka varandra på något vis? Hur förvarar du dina hemma, främst de du inte använder hela tiden?

  Svara
 • Du har gjort ett riktigt toppen jobb med hemsidan 🙂 Blir en riktigt positiv shoppingupplevelse att hänga där 🙂

  Svara
 • Åh va härligt att höra :)))

  Svara
 • Kan man köpa kristaller till någon som en present. För att man tror att den personen skulle behöva just denna kristall?

  Svara
 • Ja världen bästa present. Ger till alla mina vänner <3

  Svara
 • Hur funkar det om jag köper kristaller till mig själv, påverkar dom även min familj på samma sätt eller blir kristallerna personliga och påverkar bara mig?

  Svara
 • Om du laddar dem med dina intentioner blir det väldigt personliga men om du tex har dem framme hemma så sprider de såklart sin energi <3 LÄs mer på: https://ohlamoon.se/

  Svara
 • Hej. Jag undrar om ett kluster kan bestå av fler än en typ av kristall/mineral, tex ametist och bergskristall 🙂

  Svara
 • Hej! Undrar om det finns kluster som består av flera kristaller/mineraler, tex ametist och bergskristall 🙂

  Svara
 • Ja, vi har dessa: https://ohlamoonshop.se/products/ametistkluster?variant=22681398083702 SÅ fina <3

  Svara