Senaste veckan i bilder ❥ (Lycka, stress, gråt & vila)

Hej bästa ni, efter dålig uppdatering här på bloggen kommer nu en update på senaste veckan som innehållt typ alla känslor.. I onsdag när det var röd dag hade jag två Feel Good Camp Mini, så kul att komma igång med mina klasser igen. Älskar att ha er här hos mig! I lördag körde jag ett till Camp och det var helt magsikt. Så tacksam över alla som vill vara med <3

På hemmafronten har det blivit mycket hämtmat senaste veckan, hehe.. Jag har jobbat som en galning (kommer till det snart) så här står Carl och värmer på Thaimat vi köpt hem. Alltså Thaimat, sååå gott. Alldeles för länge sen jag åt det!

Moon har varit helt magsikt i veckan, som hon alltid är iof. Tror jag uppskattat henne extra mycket för att jag haft fullt upp, Att få bryta av och gosa med henne eller ta en promis har varit så välbehövligt och gett mig så mycket kärlek. Denna lilla hund alltså, Älskar henne!

I torsdags var jag hemma hos Forni på en superhärlig frukost som hon hade tillsammans med Nivea. Så underbart att få starta dagen med massa underbara vänner. Det ska jag se till att göra oftare!!

Underbara Petra <3

Och våra bebisar!! Alltså att Moon och Puck är så bra kompisar är det gulligaste jag vet!!

Senare på dagen svängde jag förbi HAY Market för att lyssna på dessa inspirerande kvinnor som pratade om att driva eget! Blev så peppad och inspirerad. Tack Norrsken Jackets och Löwengrip för att jag fick komma 🙂

  

Dessa veckor som har varit väldigt stressiga har min morgonrutin glömts bort vissa mornar men jag har ändå hållt i den vissa dagar för jag vet att det är nu jag behöver den som mest. Och jag fullkomligt ÄLSKAR min nya Tacksamhetsbok som min vän Sanna gjort. Jag skriver tacksamhetslistor nästan varje dag och att få skriva dem i denna magiskt fina bok ger så mycket glädje.

Word!! Du hittar den här!

I torsdags lanserade vi våra yogakläder, hurra!! Äntligen! Och jag skapade en klädhäst på kontoret. Spana in våra yogakläder här!

På fredag eftermiddag bröt jag ihop på kontoret. Mitt schema senaste veckorna har som sagt varit galet. Dela väldigt mycket jobb och samarbeten men också allt med Oh la moon, yogakläderna och mina klasser. Och så åker jag till USA i två veckor på fredag så jag har behövt maxa allt innan jag åker och det har blivit för mycket. Jag är superglad över att det går så himla bra med vår shop men det har såklart gjort att det blivit en hel del jobb. Sen jag utbildade mig till yogalärare har jag adderat fler saker på mitt schema som yogaklasser, Feel Good Camps och sen hela webbshoppen och allt kring våra oh la moon produkter. Jag älskar ALLT men det har blivit för mycket. Jag har satt för hög press på mig. Och i fredags när en jobbgrej krånglade rann lixom vattnet över och tårarna kom. Jag orkade verkligen inte jobba hela helgen (skulle redan ha workshop + jobba på ett nytt projekt med Stina några timmar på lördagen) så behövde verkligen få min söndag fri. Så jag stod på mig och sa nej även om jag tycker det är jobbigt. Jag vill vara lätt att jobba med, ställa upp men nu måste jag sätta gränser för att inte köra över mig själv.

Jag ställde in mina middagsplaner på stan och hade istället myskväll med mina kompisar på soffan. Vi åt chips och kollade på Lets Dance. Precis vad jag behövde! När jag vakande upp på lördagen kändes allt bättre. Dock missade jag tiden för mitt camp så fick skynda mig + att hela min väska gick sönder på vägen, hehe.. Kaosmorgon men som blev så mycket bättre när vi körde igång Feel Good Camp Mini som verkligen fick mig att släppa taget om stressen och landa i mig själv <3

Senare på lördagen jobbade jag med Stina på kontoret i några timmar med ett projekt vi gör ihop som vi lanserar om några veckor. Så peppad!

Och vi kom överens om att yogatopp + jeans är vårens trend 🙂

Efter en sovmorgon på söndagen och en mysig pannkaksfrukost hemma var det dags för en utelunch med min kompis Marina. Så himla mysigt! Och hon var beräknad att få sin bebis i fredags så jag satt och väntade på att vattnet skulle gå, hehe.. Så spänd på att få träffa denna bebis 🙂

Jag invigde mina stövlar som jag köpte i vintras och är helt kär i dem. Fast dem varje dag nu! (Köpte på Mango)

På fredags åker jag som sagt iväg i två veckor. Första ska jag vara hos min syster och träffa min släkt i New York. Lääääängtar! Och sen åker jag till LA för lika olika jobbgrejer men bla fota till min kommande bok!!! Passade på att leta lite plagg på Grandpa här på Söder och testade denna blus från Rodebjer. Superfin men blev inget köp! Ska försöka hitta lite fina, unika second hand plagg i NY och LA i stället 🙂

Fått MASSA frågor om den här jackan. Den kommer från Bik Bok och såg att de har ett superpris på den nu – Spana in den här!

Vi avslutade vår runda på söder med att köpa ny färg för att måla. Jag har läääängtat efter att måla men inte tagit mig tiden. Men nu stängde jag av alla jobbgrejer och tog fram penslarna. SÅ ljuvligt!! Herre gud vad det ska målas nu. Så underbart!

Medan tavlorna torkade gick vi och hämtade mat på vårt favoställe på Söder “Gossip”, deras vegetariska bollar i Koftasås är MAGI!!! Ni måste testa om ni är i närheten 🙂

MUMS!

 

I går jobbade jag på för fullt och hade helt sjukt många grejer att hinnas med. Mitt på dagen insåg jag att jag fått munsår vilket bara är ytterliggare ett tecken på att det är dags att vila. Så jag bokade av mina kvällplaner (skulle hålla i middag och spelkväll på kontoret) även om jag sett fram emot det! Packade ihop mig saker vid sju och gick hem och la på mig på soffan. Fick tips av er att se “Dead To Me” på Netflix och värmde på lite mat. Låg i soffan heeela kvällen och körde sovmorgon idag. Även fast jag vaknade kl 06 så låg jag kvar i sängen till 08.15. Tvingade mig att vila för jag vet att det är det jag behöver.

Nu ska jag se till att ta mig igenom denna vecka på bästa sätt, ta bort det som inte är superviktigt och se till att få tid för att chilla. Har tre kvällar fria framför mig nu när jag gjort om i planeringen så tror det kommer bli bra 🙂 Sen blir det två lugnare veckor i USA.

Vill med detta inlägg visa att jag är mänsklig, att jag försöker leva lugnare men att det kör ihop sig även för mig. Men att istället för att vara för hård mot mig själv ta hand om mig själv när jag behöver det som mest. Det är okej att ställa in, planera om 🙂 Det känns så skönt att jag lärt mig det och att jag har lärt mig vad jag behöver.

Önskar er en fin dag! Kram Josefin

13 reaktioner på ”Senaste veckan i bilder ❥ (Lycka, stress, gråt & vila)”

 1. Jag har också efter många år lärt mig att lyssna på kroppen och återhämta mig. Stress under en längre tid är farligt för kroppen.
  Ta hand om dig fina Jossan ❤️
  Kraam!

 2. Hej Josefine!
  Kommer ni att få in någon av dessa i shopen snart?
  Amazonitpyramid, Soul Candy Kit eller blå bandagat?

  Ta hand om dig!
  Kram

  1. Josefin Dahlberg

   Vi letar och letar :))) Vi är på inköp idag så vi hoppas vi kan fylla på de mesta 🙂 Håll utkik! Kram

 3. Ta hand om dig! <3 Måste tacka dig för din 5 min morgonmeditation på din you tube-kanal som jag försöker starta dagen med några dagar i veckan. Den har hjälpt mig så mycket när jag just nu har en stressig period. Så skön start på dagen!! Kram <3

 4. Massa kramar kärlek pepp till bästa Josefin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 5. Ååh, älskar detta inlägg! När du delar med dig av både med- och motgångar 😀 För det är ju trots allt så livet är, det är inte alltid en dans på rosor. Skitbra att du har lärt dig att sakta ner när du känner att det blir för mycket, heja dig!
  Stor kram <3

 6. Bra där Jossan! Du är inte mer än en människa. Det är bra att du lyssnar på kroppen! Ha det så gott! Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *