Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | maj 18, 2019

Guidad meditation för att somna ★

Hej finaste ni, nu finns en ny meditationsvideo uppe på min Youtube-kanal. Den passar perfekt att göra innan du ska somna eller om du vill komma ner i varv. Hoppas ni vill meditera med mig 🙂 I videon får ni se lite av mitt sovrum här i LA också!

Prenumerera på min kanal här!

Kram J


11 kommentarer11 kommentarer om “Guidad meditation för att somna ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dina yogavideos hjälper mig så mycket!!❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh tack fina du <3 <3

  Svara
 • 😊❤❤

  Svara
 • När kommer din nästa yoga/workshops upp? 🙂 skulle så gärna vilja gå! Hoppas du kan ha dem på helgerna.

  Svara
 • Det kommer komma en hel del nya datum i juni så håll utkik 🙂 <3

  Svara
 • Vilken fin blå klänning du har lägst upp på din blogg 🙂 Undrar vart du har köpt den? <3

  Svara
 • Den är en topp som jag hittade i en liten butik här i LA <3

  Svara
 • Åh vilken vacker bakrundsbild! Blir så inspirerad av dig Jossan! Fick hem kristaller häromdagen, ville nästan inte rena de då jag ville behålla ”din energi” då jag för en stund inbillade mig att kristallen kanske fångat upp den på ert kontor! Haha, jag måste ha blivit knäpp! (men tänkte att det var kul feedback)
  Önskar er en fortsatt härlig resa och hoppas att vi får ta del av er inspo framöver!
  Kramar Linda

  Svara
 • Men åh <3 <3 Tack för peppen fina duuuu!!!!

  Svara
 • Jag har börjat göra denna kvällsmeditation istället för att scrolla på Instagram innan läggdags. Tack Josefin för att du visar hur enkelt vi kan få in meditation i vår vardag. 😌

  Svara
 • Tack fina du för att du delar <3

  Svara