Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | maj 18, 2019

Vårt hem i LA ❥

Hej bästa ni, hoppas ni har en härlig helg. Jag och Sofie kom till i LA i onsdags och har det helt underbart. Jag känner mig så hemma här! Och nu ska jag visa er lite av huset vi bor i, i alla fall utsidan 🙂

Vi hyr en lägenhet i det här huset som är i två våningar och vi bor en trappa upp. Jag hyrde via Airnbn och är så nöjd, den här lägenheten är helt perfekt och trädgården är underbart!

Hur mysigt att vi har en hängmatta på tomten? Dröm!

Jag har precis börjat läsa den här boken som jag köpte i New York, bara hunnit några sidor men redan intressant. Jag får ofta frågor om boktips och har en känsla av att den här boken blir ett riktigt bra boktips 🙂

Vi är ju här för att plåta en del jobb, gå på workshops och leta efter nya koncept men försöker även klämma in lite vila i mellan alla roliga grejer. Vilket iof går sådär för jag blir så jäkla inspirerad här! Jag tror jag har bott här i något tidigare liv eller nått för jag känner mig SÅ hemma.

Det här blir inte sista gången jag är i LA i alla fall. Mår så otroligt bra av det här stället. Det är verkligen magiskt! Snart ska jag visa er mer av lägenheten vi hyr också så håll utkik här på bloggen för att se mer 🙂 Ha en underbar lördag! Kram J


9 kommentarer9 kommentarer om “Vårt hem i LA ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart är din härliga klänning ifrån? 😍🧡🧡🧡

  Svara
 • Custommade 🙂 fast förra året men tror de har liknande nu 🙂 Kram

  Svara
 • Vart är den underbara klänningen från?😍

  Svara
 • Custommade 🙂 fast förra året men tror de har liknande nu 🙂 Kram

  Svara
 • Vart är den fina klänningen ifrån? 😍🧡🧡🧡

  Svara
 • Custommade 🙂 fast förra året men tror de har liknande nu 🙂 Kram

  Svara
 • Så fint och härligt 😊❤❤
  Ha en underbara härlig tid i LA 😊❤❤

  Svara
 • Vart ligger boendet?? Jag ska till LA i augusti och letar efter det perfekta boendet! Tar tacksamt emot länken till boendet 🙂 kram kram

  Svara
 • Venice, nära Abbot Kinnedy, BÄSTA!! <3

  Svara