Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:24 | maj 25, 2019

Så skapar du ett altare hemma ❥ + vad vill ni läsa om?

Hej finaste ni, idag på Ohlamoon.se hittar ni en ny artikel om hur och varför du skapar ett altare hemma. Jag har ju nyss köpt en ny lägenhet (som jag får nycklarna till på fredag!!!!!) och jag LÄNGTAR tills jag ska bygga mitt hemmaaltare. Tills dess får ni se det jag skapade i LA.

Ni hittar artikeln här!

När vi ändå är inne på detta med kristaller, artiklar och spiritualitet vill jag fråga er om VAD ni vill läsa om på Ohlamoon.se för vi ska nämligen börja lägga upp mycket mer artiklar där. Vad vill ni veta? Vad funderar ni över? Kommentera gärna så ska vi se till att skapa era drömartiklar om kristaller, spiritualitet, yoga, meditation och feel good.

Ha en magisk helg! Kram Josefin


10 kommentarer10 kommentarer om “Så skapar du ett altare hemma ❥ + vad vill ni läsa om?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varifrån är din ärtgröna väska som du bar i slutet av en vlogg nyligen? Tusen tack! :*

  Svara
 • Gina tricot, så fin!! Kram

  Svara
 • Vill ha hur man balanserar chakran med yoga och meditation

  Svara
 • Vart är träskrinet med stjärnor och månar på bilden köpt någonstans? Jättefint!

  Åh vad roligt att ni ska börja lägga upp fler artiklar, ser fram emot att läsa! 🙂

  Svara
 • Jag hittade det in en fin liten butik i LA… Så fint 🙂 Kommer komma massa fler 😀 Så peppade!

  Svara
 • Jag skulle vilja läsa mer om mental utveckling. Hur man ”lär sig tänka rätt”.

  Svara
 • Härligt, det kommer 🙂

  Svara
 • Lite konstig fråga men vad tycker din kille (och övriga i din nära krets) om dina kristaller och altare? Jag kan nämligen uppleva att omgivningen inte är på samma nivå och tycker det är för flummigt, kanske främst vad gäller kristaller och altare. Eller är det min eget dömande..? Helt klar med att inte låta andras åsikter påverka min egen och därmed anpassa mig, men ibland är det svårt. Kram!

  Svara
 • Min kille är öppen även om han själv inte håller på med det, men helt fine med att jag vill ha mina grejer. Många av mina vänner tycker alltid att jag är flummig hehe men inget som stör varken mig eller dem. Jag tror också att man som du skriver kan döma andras åsikter, märker att när jag förklarar vad det betyder för mig så är de flesta mer öppna än jag tror. Men märker också snabbt vilka jag inte ska prata med det om hehe… Så kör på din grej och dela med dem som gillar bara 🙂 Kram

  Svara
 • Meditation för nybörjare!

  Svara