Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | maj 29, 2019

Yoga, Meditation & Kombucha ★ (FULLBOKAT!)

Hurra, jag är så peppad över att berätta detta för er! Jag tillsammans med KeVita (som gör supergod Kombucha) kommer bjuda in 20 st av er till två gratispass på min vind!

Varje pass innehåller yoga, meditation, Kombucha och prat om inre hälsa. Jag hoppas ni är lika peppade som jag på det här!

Dricker ni kombucha och vet ni vad det är? För mig är det en relativt ny upptäckt även om drycken har nämns i dokument sen ca 2 200 år tillbaka, helt galet! Det är en dryck som är baserad på te så jästs med levande bakteriekultur. Master Brew Kombucha innehåller mikrobiotisk näring som är bra för tarm och matsmältning. KeVita Master Brew Kombucha, vars grundare som bland annat har bakgrunder som dietister, skapades i Kalifornien och och det ger mig sånna LA-vibes att dricka deras Kombucha. Mums!

I Sverige finns KeVitas Master Brew Kombucha i tre olika smaker, Ginger, Pineapple Peach och Tart Cherry. Ginger & Pineapple Peach är min favoriter, testa och se vilken som är din 🙂 Och till alla er som lyckas få en plats till eventet får såklart smaka på alla!

FULLBOKAT!!

★ Först till kvar gäller ★ Vi har tio platser per pass så skynda fynda!

Pass 1: 4/6 kl 08.00-09.15

Pass 2: 18/6 16.00-17.15

Mejl:sofia.malmros@wearecube.se och märk ämnesraden med YOGA MED KEVITA & JOSEFIN för att osa! Lycka till!

Hoppas vi ses, skål!! Kram Josefin


4 kommentarer4 kommentarer om “Yoga, Meditation & Kombucha ★ (FULLBOKAT!)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin, jag undrar var du har köpt de fina månformade skålarna som du använder för display av stenar och kristaller? Din blogg är så varm och inspirerande, tack för att du delar med dig.

  Svara
 • Fått i present och köpt på Urban Outfitters <3 Vi kommer förhoppningsvis få in egan snart 😀

  Svara
 • Dina träningskläder är sjukt fina 🙂

  Svara
 • Tack <3

  Svara