Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:36 | juni 10, 2019

Mina planer för veckan + lite stilsnack ★

Happy Monday, hoppas ni har en bra start på veckan. Så skönt att komma till kontoret i morse efter en långhelg. Jag ÄLSKAR ju mitt jobb och mitt kontor och mina tjejer som jobbar här så det ger mig så mycket energi att komma hit. Och just nu håller vi på att fixa här på vinden för fullt för i morgon kväll ska vi ha vår första kristallkväll, hurra. Vi har bjudit in våra Moon Sisters (Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du också inbjudan till våra kristallkvällar) och kommer ha en helkväll här på vinden där jag kommer berätta om min kristallresa, om hur jag använder kristaller i min vardag och om deras magiska kraft. Och såklart kommer vi ha vår shop öppen, så om du är intresserad håll koll på mejlen för att se kommande inbjudningar och såklart kommer jag bjuda in här på bloggen också framöver 🙂

En annan sak som gör mig extra glad just nu är såklart vädret, helt ljuvligt. Och så är det så ljuvligt att man kan ta fram sommargarderoben. Min nya grej när det kommer till stil är att klä mig mycket i ton i ton och en färg från topp till tå. Som denna magiska jeansjacka som jag suktat över heeela våren + ett par utsvänga jeans. Så jäkla fint att bära denim + denim eller helvit, helbeige eller helt mönstrat från topp till tå. ÄLSKAR det!! Världens enklaste sätt att klä sig på och så jäkla snyggt.

Har gjort lite inspo till er nedan som jag hoppas inspirerar er att haka på detta i stilväg 🙂

Min magiska jeansjacka kommer från Me & The Met (klicka här för att komma till deras webbshop).

Nu ska jag in och äta lunch med Sanne Alexandra och njuta av solen innan det är dags att fortsätta fixa på vinden. Hoppas ni får en bra start på veckan och att ni lyssnar på veckans Monday Mantra Podd, ledsen att jag inte fått upp något inlägg på bloggen idag. Ska se om jag får till det i em 🙂 Kram på er finaste ni!


2 kommentarer2 kommentarer om “Mina planer för veckan + lite stilsnack ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh superbra stiltips! 🙂
    Jag saknar att man inte längre kan ”gilla” dina inlägg på bloggen, det var ett sånt enkelt sätt att visa uppskattning på.

    Svara
  • Jaaaa vet, försöka lösa det!! tack fina du <3

    Svara