Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juni 11, 2019

En bättre sommar ❥

Jag är så stolt över att vara ambassadör för Maskrosbarn och deras viktiga arbete. Ca sex barn i varje klass har en förälder som dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt. Nu står vi inför sommarlovet då fritidsaktiviteter, stöd och skola tar uppehåll och problemen hemma intensifieras. Därför är Maskrosbarns sommarkampanj så himla bra och viktig och jag hoppas att ni är med och stöttar de barn som behöver oss. 

Ska du på skolavslutning eller på sommarfest och har tänkt att ge en blomma? Då har jag ett bättre förslag. Ge en bukett som gör skillnad! Köpa en maskrosbukett i form av ett gåvobevis: http://bit.ly/2W4cvjk

Eller bidra till insamlingen på Facebook http://bit.ly/30kIURO

 Stöd Maskrosbarn och var med i arbetet för en #enbättresommar för maskrosbarn. Skänk en gåva liten som stor, allt uppskattas.

Barnrättsorganisationen @maskrosbarn kommer att arrangera två sommarläger för barn i hela Sverige, speciella sommarmys som funkar som en förlängning av vår ungdomsgård (både i Stockholm och Göteborg). De kommer att ha extra öppet i chatten under jobbiga tider som midsommar och barn kommer kunna få en coach online att prata med. Allt för att de tio veckorna sommarlov ska kännas mindre ensamma och otrygga.

Ensam är inte stark och tillsammans kan vi göra skillnad!


1 kommentarerEn kommentar om “En bättre sommar ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här