Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | juni 11, 2019

LA vibes ★

Letade efter en bild till en grej och hamnade på alla bilder från LA, så mycket jag inte delat med er än, men såg även dessa bilder vi fotade sista morgonen…. Alltså jag saknar LA med hela mitt hjärta. Känslan där är magisk och jag tror jag är menad att vara där på något sätt för jag känner mig så hemma!! 

Och denna magiska klänning som är från min kompis klädmärke Residus, SÅ fin!! Du hittar den här!

Jag älskar ju att ha klänning över jeans och den här klänningen är perfekt för det men också fin att ha precis som den är såklart. Den finns i en liknande variant som också ät så fin – kolla in här!

Nu ska jag se till att skapa lite LA vibes här hemma ★ Ha en magisk dag! Puss!


2 kommentarer2 kommentarer om “LA vibes ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här