Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | juni 11, 2019

Moon Sisters, magiska yogamattor & kristaller ❥

 Hej finaste ni, veckorna bara springer förbi (kan iof bero på flytten) men jag har i alla fall inte visat er vår underbara eftermiddag vi hade uppe på min vind för ett par veckor sen. Den här gullisen och jag höll tillsammans med Grounded Factory(som forni nu är delägare i) ett härligt event för våra underbara vänner. Och för att fira deras nya barnmattor (!!!) hur gulligt att ha matchade mattor till sig själv och sitt barn. Nästan så man blir lite sugen.. 
Vinden fylldes med dessa underbara mattor, älskar mönstret! Och de är så sköna, jag har ju deras mattor på vinden och får alltid frågor om dem efter mina pass. Så härliga!
Sen fylldes vinden med massa magiska kvinnor och underbara barn och jag höll ett kort pass för att få oss att landa i stunden, släppa stress och njuta av eftermiddagen. Vilket vi verkligen gjorde.

Det var mycket att hålla koll på med gravida magar och barn som både var med hela passet och som sprang ut efter fem minuter. En underbar mix!

Eftersom vi har våra underbara yogakläder på Oh la moon passade det ju att yoga i våra kläder under passet och alla var SÅ fina i dem!!!

Och alla verkade älska dem och det gör mig så glad! Tack fina Sanne! De är ju sjuuuukt mjuka och sköna. Ni hittar dem här!

Efter passet väntade underbart fika och snacks. Muuums!

Sen minglade vi runt på vinden och jag alla tjejer fick välja kristaller som de drogs till. Alltid lika kul att se vad alla väljer 🙂

TACK till alla som var med och höll i passet och som kom för att ni var med och skapade en magisk eftermiddag! LOVE!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här