Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:42 | juni 13, 2019

Köp min bok och få den signerad ❥

Inlägget innehåller reklam för min shop och min bok

Hurra, nu kan du köpa min bok signerad på Ohlamoon.se ★ Har fortfarande svårt att förstå att jag gett ut en egen bok. Min största dröm!! Jag är så tacksam över att jag fått göra det och att den hjälp så många. Jag får ofta mejl och meddelanden om vad boken betytt för er och det gör mig så varm i hjärtat. Det var precis därför jag skrev den, för att kunna hjälpa er att ta tillbaka makten över era liv och skapa de liv ni vill veta. Oavsett om ni själva har haft alkoholproblematik eller inte, det spelar inte så stor roll. Vi alla har olika svårigheter i livet men det finns många gemensamma saker vi kan göra för att ta oss vidare, ta tillbaka makten över våra liv och våga gå vår egen väg och det är de sakerna jag samlat i den här boken.

Köp ditt signerade ex här! 

Hoppas, hoppas ni vill läsa den 🙂

Kram Josefin


2 kommentarer2 kommentarer om “Köp min bok och få den signerad ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så grymt, grattis! 💘

    Du tar ju förresten så himla fina bilder! Måste fråga, vad använder du för kamera och objektiv?

    Kram!

    Svara
  • Tack <3 Jag fotar med i iphone, Nikon df och Sofie som jobbar med mig använder Canon, så fins bilder 🙂 Vet inte vilket objektiv dock.. Ska kolla 🙂 Kram

    Svara