Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | juni 13, 2019

Saker jag gör för att känna ”Every Day Magic” ★

Inlägget innehåller reklam för min shop Ohlamoon.se

Hej fina ni, hoppas ni har en härlig dag! Jag får mycket frågor från er om hur mina dagliga rutiner ser ut så idag tänkte jag dela med mig av några grejer jag gör varje dag för att få lite extra magi i vardagen.

★ Jag börjar dagen med att andas och skriva! Jag struntar i telefonen på morgonen och sätter mig istället i soffan och andas. Kommer i kontakt med mig själv. Och så skriver jag i mina böcker. Jag skriver tacksamhetslistor, mitt mantra för dagen och vad jag önskar med dagen som väntar.

★ Jag drar dagens kort för att få inspiration och pepp för dagen. Såklart kör jag på min egna ”Feel Good Card Deck” och det ger mig lite extra magi och hjälper mig att öppna upp mitt mindset på morgonen. Psst – med koden ”MAGIC” får ni 15% på min kortlek just nu! 

★ Dansar! Min nya morgongrej som är MAGISK är att dansa, helst naken, här hemma. SÅ JÄVLA HÄRLIGT OCH BEFRIANDE!! Ett underbart sätt att landa i kroppen och släppa alla tankar. Och gör att jag landar i mig själv!

Psst! Min klänning hittar du här! (såg dessutom att den är på rea! Perfekt till sommarens alla tillställningar) 

★ Omger mig med fina personer och fina saker som gör mig glad. Att ha bra personer kring mig är såklart A och O men också att ha små saker som gör mig glad gör stor skillnad. Där är mina kristaller de viktigaste såklart. Jag älskar dem och de gör mig glad varje gång jag ser dem så därför har jag dem överallt, hehe. I varje rum, hemma, på kontoret, i väskan, ja överallt! (Kolla in mina favoritkristaller här!)

★ Försöker strunta i vad andra tycker och tänker. Jag är konstant med om att andra personer tycker till om mitt sätt att leva. Att jag borde vara på ett visst sätt. Det händer från er läsare (väldigt sällan iof eftersom ni är världens bästa), min familj, vänner och bekanta. Men för mig finns det bara ett sätt att leva på och det är att leva min sanning. Och för att göra det måste jag skippa vissa saker oavsett om andra förstår det eller inte. Så varje dag påminner jag mig om att leva MITT liv och göra det JAG mår bra av.

★ Påminner mig själv dagligen om att jag är värd att leva mitt drömliv, ger mig själv kärleksfulla komplimanger som gör att jag stärker kärleken till mig själv och det hjälper mig att se det magiska i livet. Och ju mer jag gör det desto mer magi uppstår. Mina känslor formar mina tankar och mina tankar formar mina känslor. Jag har lätt för att gå upp i huvudet eller vara för uppe i varv så därför det är suuuuuperviktigt för mig att påminna mig om dessa saker DAGLIGEN för att kunna landa och njuta. Och det funkar!!!

Snart kommer jag släppa en sak som kommer hjälpa er att få till er morgonstund och ge er själva en bra start på dagen. Håll utkik! (Så peppad!)

Kram Josefin


8 kommentarer8 kommentarer om “Saker jag gör för att känna ”Every Day Magic” ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här