Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:26 | juni 19, 2019

Kom på kristallkväll på vinden ❥

Wow, det är SÅ kul att ni är så många som är nyfikna på kristaller och på våra kristallkvällar. Så därför öppnar vi upp för två nya kristallkvällar nästa vecka – hurra!!

Vad händer på vår kristallkväll?

Det börjar med att jag berättar om min ”kristallresa”. Hur jag blev intresserade av kristaller, hur jag använder dem och berättar om deras magiska egenskaper. Ni kommer även själva att få göra en kristallmeditation och i priset ingår en valfri kristall (från ett urval som vi gjort och som är anpassat för kristallmeditationen). Och efter mitt snack och meditationen finns vår shop öppen i rummet bredvid och jag tillsammans med mina tjejer på Oh la moon finns för att svara på era frågor.

När? 25/6 kl 17-19 & 26/6 kl 15.17

 

Vad kostar det? 150 kr

Var är det? På Södermalm, om du anmäler dig får du all information.

Anmäla dig genom att mejla: Hi@ohlamoon.se med vilket datum du vill komma

Hoppas vi ses! Kram Josefin


6 kommentarer



6 kommentarer om “Kom på kristallkväll på vinden ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej underbara kvinna!

  Åh vad jag önskade att jag bodde närmre Stockholm, hade sååå gärna varit med på en kristallkväll, ÄLSKAR kristaller och dess egenskaper! Med eget företag och 3 små kids hemma blir det svårt att få ihop en trip.
  Du har inte vägarna förbi Karlstad med samma tema? 😉 <3

  Ha en fin dag

  Kram Therese

  Svara
 • Förstår det!! <3 Inte i nuläget men kanske kommer 🙂

  Svara
 • Vi får se vad universum har att bjuda på 🙂 <3

  Svara
 • Lånar denna bilden 😉 <3

  Svara
 • Hoppas det blir fler datum i sommar. Hade varit intressant att gå 🙂
  Sen är jag nyfiken på Feel Good card deck i shoppen, är det kopior av kort flera gånger i leken eller är varje kort unikt?

  Svara
 • VArje kort är unikt 🙂 <3

  Svara