Sommarhår, erbjudande och outfit ★

Glad onsdag finaste ni, hoppas ni har en bra vecka. Idag var jag hos min älskade frisör Sanne på Blanca och gjorde mig sommarfin i håret och jag blev så jävla nöjd!!! Perfekt färg och perfekt längd! Mitt hår växer sjukt fort så jag måste klippa det ofta och färga eftersom min utväxt typ blir svart… Och de senaste gångerna har jag varit lite rädd för att klippa “för mycket” så jag har småklippt det lite men nu dök några centimeter och det känns helt rätt!

Och de på Blanca (min frisör på Söder) frågade om jag ville ge ett erbjudande till er läsare och såklart vill jag det så ni som bokar en tid (färg/sling & klipp) i augusti eller september får även färg av bryn och ögonfransar på köpet! Och om man bokar min frisör Sanne får man även trådning av brynen (!!!) Det ska jag göra nästa gång jag är där, så drömmigt att få brynen stylade också!!

★ Boka din tid här och skriv med koden “Josefin” när du bokar om du vill få brynen stylade på köpet 🙂

De senaste åren har jag testat på olika längder på min frisyr, lite längre page, superkort, mellan men den här längden är min absoluta favo. Håller ni med?

Så jäkla skönt att ha kort och bara kunna låta det vara. Med lågt hår vet jag aldrig vad jag ska göra med det.. Detta är helt klart “min” frisyr!

Och måste slå ett slag för Blanca som ju måste vara stans snyggare salong (och ha de härligaste personerna som jobbar). Man ser inte så mycket på den här bilden så ni får boka tid och gå dit i stället 🙂

Och till alla som frågat om min outfit på IG stories idag kommer det här: Tröja: Topshop Väska: J.Crew  Bag strap: Gabrielle By P Kjol: Anine Bing 


Och mina armband kommer från Oh la moon, vi har precis fyllt på med nya i shoppen och du hittar alla här ★ (klicka på kategori smycken för att lättast se alla).

Ha en magisk kväll! Kram J

5 reaktioner på ”Sommarhår, erbjudande och outfit ★”

  1. Hej bästa Jossan ❤️skulle du kunna visa oss alla dina månsmycken nån gång? Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *