Sommar i City ❥

Den är här nu, sommaren! Så lätt att glömma bort bara för att man inte har gått på semester eller fått sommarlov. För mig blir det lätt att jag kör på med mina vanlig rutiner bara för att jag jobbar på och är i stan men påminner mig om att NJUTA av solen, äta långlunch ute, göra saker på kvällarna och ta vara på sommaren i city helt enkelt! Förra veckan köpte jag och en kompis middag och satte oss vid vattnet på Kungsholmen och ikväll ska jag på grönan, så härligt att göra härliga grejer i vardagskvällsolen 🙂

Och så tar jag vara på sommaren genom att klä mig i härliga sommarkläder som denna MAGISKA klänning som kommer från Petras märke Adoore Du hittar den här!

Alla deras klänningar är underbara – spana in dem här!

Nu ska jag jobba sista timmen innan det är dags att sticka till grönan 🙂 Så taggad! Ha en magisk kväll! Kram J

4 reaktioner på ”Sommar i City ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *