Sisters on a mission ❥

Jag känner att jag har ett starkt och tydligt mission i livet – att inspirera andra att hitta sin inre sanning och våga leva den. Jag får ofta mejl från er om att ni också har tydliga missions i livet. Och därför la jag igår upp ett inlägg på min IG där jag uppmanar er till att dela ert mission så make sure att du inte missar det Sister on a mission! 🙂

(Kom till inlägget här!)

Kram Josefin

2 reaktioner på ”Sisters on a mission ❥”

  1. Hej fina jossan! Hur gick processen inom dig till att inse att du behövde ha ditt eget space och bo själv? Och vad tänkte och kände du kring hur det skulle kunna påverka din och Carls relation?

  2. Förstår det som att du och Carl gjort slut? Vågar man fråga varför? Inte för att jag (vi som lösare) har med det att göra såklart utan mer bara för att du ju delar med dig av så mycket så det känns som om det saknas typ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *