Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | juni 28, 2019

Ge dig själv en magisk start på dagen ★

Hurra, jag är så glad, peppad och stolt över att visa er vår nyhet ”Your Way To A Magic Day” som vi äntligen lanserat!

Det är ett morgonprogram som jag tagit fram baserat på mina egna erfarenheter och utefter de frågor jag får om min morgonstund. Så det är ett sätt för er att få till en magisk morgonrutin hemma som jag hoppas kommer hjälpa er att få till daglig reflektion för att kunna släppa taget om det ni inte längre behöver och öppna upp för mer magi i livet.

Your Way To A Magic Day innehåller:

⋆ En video där Josefin berättar om hur det här programmet har hjälpt henne och hur du använder det på bästa sätt.
⋆ Morgonmeditation (3 minuter) 
⋆ Morgonmeditation (10 minuter)
⋆ Mallar för dagliga reflektionsövningar 

När ni beställt ert program kommer ni att få en nerladdningslänk med en zip-fil där allt finns samlat 🙂


Jag är SÅ pepp på att dela detta med er och få höra era reflektioner när ni använder det!

Du kan göra programmet som en veckogrej då och då för att boosta eller kör det vecka efter vecka. Jag har gjort den här typen av övningar under många år och det hjälper mig fortfarande så mycket!

Läs mer och köp ditt program här ★

PSST! Fram till ikväll (28/6) 00.00 får du 20% med koden ”MAGICDAY” så passa på och på måndag kommer vi att kicka igång programmet tillsammans och jag kommer att lägga upp på min Insta Story varje morgon där jag reflekterar kring dagens övningar så se till att haka på!!

KRAM J!


5 kommentarer5 kommentarer om “Ge dig själv en magisk start på dagen ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här