När man hittar sin drömklänning

För ett par veckor sen när jag var på Ibiza var vi på en underbar resturang som heter “La Paloma” som hade en underbar butik mitt i restaurangen. Såklart hittade man mig där medan vi väntade på vår mat. Jag bläddrade igenom alla magiska klänningar och så såg jag den, den här klänningen, och blev kär direkt!

Det är vad min mamma skulle kalla den “en riktig Jossan-klänning” och även om den var svindyr så köpte jag den utan att blinka. När man hittar sin drömklänning i precis rätt modell, med precis rätt material och helt rätt mönster måste man ju slå till. Jag kände typ att “den här kan jag gifta mig i”, nu kommer jag förmodligen inte göra det men den känslan hade jag i alla fall när jag testade den så det blev ett köp och det är jag glad för. Det här kommer vara min go to-klänning när jag ska på bröllop, stora fester eller bara vill vara extra härlig en dag på jobbet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *