Mina Self Care Kristaller

Som ni vet älskar jag kristaller och ja jag har kristaller för allt. Så såklart har jag mina Self Care kristaller som jag tar fram när det är dags att boosta mig själv eller extra. Och bara genom att ha dem liggandes framme i lägenheten påminner de mig om att ta hand om mig själv i vardagen. Älskade dessa kristaller!

Blåkvarts är den ultimata Self Care-kristallen som påminner oss om att vara snälla mot oss själva i alla situationer och framförallt när saker inte blir som vi tänkt oss – Du hittar den här!

Rosenkvarts är en riktigt kärlekskristall som jag alltid har med mig när jag gör self love-meditationer eller ska boosta kärleken till mig själv – Du hittar den här!

Golden Healer är en av mina absoluta favoriter. Den hjälper oss alla balansera alla chakran och är därför en optimal kristall när det kommer till Self Care – Du hittar den här!

Psst, hitta dina favoritkristaller på Ohlamoon.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *