Mitt morgonrutinsprogram

Att skapa en egen morgonrutin förändrade hela mitt mående och hela mitt liv. Jag har i alla år sovit så länge jag kunnat och stressat i väg på morgonen. Resultatet blev att jag höll på att gå in i väggen och mådde uselt. När jag tvingade upp mig själv på morgonen för att ha mer tid på morgonen och dessutom började sätta mig i meditation det första jag gjorde hände något. Det var som att hela mitt mående skiftade. Jag blev mindre stressad, säkrare i mig själv och hade inte länge lika hård press på mig själv.

Det här gjorde att jag började utforska och utveckla mig morgon rutin och idag kan jag inte inte stressa iväg på morgonen eftersom jag vet vilken enorm skillnad min morgonrutin gör för resten av dagen, för mitt mående, mitt liv.

Därför brinner jag för att inspirera er till att få till er morgonrutin och det är därför jag skapat mitt morgonprogram “Your Way To A Magic Day” för att hjälpa er att äntligen få till den där rutinen!

Psst! Missa inte rabattkoden längre ner.

Mitt morgonprogram heter “Your Way To A Magic Day” och innehåller:

⋆ En video där jag berättar om hur det här programmet har hjälpt mig och hur du använder det på bästa sätt
⋆ Morgonmeditation med mig (3 minuter) 
⋆ Morgonmeditation med mig (10 minuter)
⋆ Skrivövningar för veckans alla sju dagar (superfina mallar som du kan skriva ut och fylla i eller om du vill skriva svaren i en anteckningsbok. Gör det som passar dig bäst).

★ När du beställt ditt program kommer du att få en nerladdningslänk med en zip-fil där allt finns samlat.

Du kan göra det här programmet som en veckogrej då och då för att boosta ditt välmående och ditt liv eller så kan du kör det vecka efter vecka. Jag har gjort den här typen av övningar under många år och det hjälper mig fortfarande så mycket! Ju mer jag gör det desto mer får jag ut från det så du kan egentligen göra denna rutin för resten av livet.

Eftersom den här typen av övningar och den här morgonrutinen har förändrat hela mitt liv är jag helt säker på att det här programmet kommer att skifta inte bara ditt välmående utan hela ditt liv. Om du vill investera i ditt mående är det är helt klart ett program för dig!

“Det här programmet är det bästa som har hänt mig! Det låter klyschigt men det har förändrat mitt liv.
Värt varenda krona” – Lova

★ Psst! Om du anger koden MAGICMORNING får du 20% i rabatt på programmet.

Du hittar programmet här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *