Vilka kristaller jag har i mitt badrumsskåp och varför

Kristaller i badrummet? I krämerna? Varför det? Jag ska berätta!

Jag är ju som ni vet galen i kristaller och har kristaller överallt och såklart finns dem även i mitt badrumsskåp och nu tänkte jag berätta vilka jag har där och varför.

Min nya grej är att boosta mitt badrumsskåp med kristaller, både mina krämer men också skåpet. För i badrummet gör jag det mesta av min self care som att smörja in kroppen, ta hand om huden, tänderna mm och jag gör det varje dag. Så därför passar det perfekt att ha några av mina kristaller där, jag har ju iof kristaller i alla rum… För kristallerna påminner mig om viktiga meddelanden och just de kristaller jag valt att ha i badrummet står för att älska sig själv, ta hand om sig själv och är positiva och mjuka stenar som jag blir glad av. Så att jag ser dem varje morgon och kväll gör såklart stor skillnad.

En relativt ny grej för mig är också att ladda mina krämer med kristaller genom att enkelt lägga dem i min ansiktskräm. Det här är något jag läser mer och mer om och tycker är superspännande och kul. Fler och fler hudvårdsvarumärken jobbar med kristaller på ett eller annat sätt i sina produkter men det är ju något man kan göra själv hemma också. Så testa det du också men se till att rengöra din kristall innan, det räcker med att hålla under rinnande vatten en stund.

Kristallen sägs lugna huden och sprida sina egenskaper till huden. Jag gillar att använda Jade Roller i min hudvårdsrutin och att lägga kristaller i krämer är ju bara ett annat sätt att boosta huden med kristaller. Jag tycker det är kul att testa mig fram och just nu laddar jag mina krämer med Rosenkvarts. Något som Miranda Kerr byggt hela sitt varumärke KORA på så någon effekt borde det ju ge 🙂

Det ger helt klart en positiv effekt av att ha kristaller i badrumsskåpet, jag blir glad bara jag ser dem och de hjälper mig att vilja ta hand om mig själv på bästa sätt.

Spana in Ohlamoon.se för att läsa mer om hur du kan använda kristaller för att ta han om huden (Läs artikeln här!)

Love Josefin

2 reaktioner på ”Vilka kristaller jag har i mitt badrumsskåp och varför”

  1. Skulle du rekommendera Heal your mind av Louise Hay? Sett en bok av henne hos en kompis för några dagar sedan och nu drogs min uppmärksamhet till boken på din sista bild <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *