Min yogastil

Inlägget innehåller annonslänkar

Som ni säkert vet är jag utbildad yogalärare och älskar att yoga! Men jag älskar också att glida runt i mina yogakläder både innan och efter passet så nu tänkte jag visa vilken yogastil (i klädväg) jag kommer köra på i höst.

⋆  Omlottkofta (samma som jag har på mig) hittas här ⋆ Body hittas här ⋆  Gråa leggings hittar du här ⋆ Teddyjacka som är perfekt att värma sig i innan och efter passet – hittar du här! ⋆  Rosa leggings (älskar hur de är i midjan) hittas här! ⋆  Beige omlotttröja som passar perfekt i början av passet och under Savasanan innan och efter man blivit varm – du hittar den här! ⋆  Vit tröja med puffärm, så söt – hittas här!

Det är så himla skönt att glida runt i leggings och en skön stickad tröja, det ska jag helt klart göra mer i höst! Håller ni med?

Love J

4 reaktioner på ”Min yogastil”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *