Välkommen till min nya värld

Jag är så glad över att äntligen få välkomna er in i min nya värld. Välkommen – jag är så glad att du hittat hit!

Som ni vet slutade jag ju blogga innan sommaren för jag kände inte längre att jag hade samma motivation till att dagligen dela med mig av mitt liv. Men efter sommaren kände jag att jag saknade att ha ett ställe att skriva av mig på och där jag kunde dela med mig av min resa. Så jag bestämde mig för att skapa en ny sida för det. Och här är resultatet!

Den här nya sidan har inget vanligt bloggflöde utan det jag delar med mig kommer vara i olika artiklar. Och artiklarna kommer innehålla det som jag brinner för att dela med er och jag hoppas att ni kommer älska det och att det kommer att inspirera er till jobba med er själva, testa nya saker och bli ert bästa jag.

Min sajt kommer innehålla:

⋆  Soul Care – Under den här kategorin kommer ni hitta övningar för att komma närmre er själva, jag kommer att dela med mig av vad jag gör för Soul Care i min vardag och så kommer jag utmana oss till nya tankesätt och livsstilar.

⋆ Recept –  Att laga mat är en ny kärlek i mitt liv. Jag älskar det! Och efter år av att inte ta hand om min mage älskar jag ju att föda min kropp med ren och energigivande mat och den vill jag dela med er. Så se fram emot härliga frukostrecept, renande soppor och smarriga efterrätter!

⋆ Style – När jag började blogga för sju år sen var min blogg en renodlad modeblogg. Mycket har hänt sen dess men jag gillar fortfarande att inspirera er med min stil så här kommer ni att hitta mina vardagsoutfits och min yogastil.

⋆ Self Care – Här kommer jag att dela med mig av mina bästa tips och övningar för att ta hand om mig själv på bästa sätt. Skönhetsknep, meditationer och kristaller!

⋆ Workshops – Hurra, nu kommer ni kunna boka alla mina workshops direkt här på sidan! Jag är så peppad på att hålla workshops och det kommer komma en hel del fler men redan nu finns det inspirerande workshops för ett att baka. Kolla in dem här och håll utkik för nya!  

Jag hoppas, hoppas att ni är lika pepp som jag över min nya sida! Ni får gärna peppa mig med en kommentar eller skriva vad ni önskar läsa mer om här på sidan 🙂

Let our soul journey begin! 

Love J

15 reaktioner på ”Välkommen till min nya värld”

  1. Kommer hänga här flitigt! Vilken toppenidé att starta denna sida för alls oss som är intresserade av liknande saker! Loooove it!! <3

  2. Gitte Lindblom

    Vilken fin sida du skapat. Lycka till med hela livet. Kram och all kärlek, moster Gitte ???

  3. Gitte Lindblom

    Vilken fin sida du skapat. Lycka till med hela livet. All kärlek och kram från moster Gitte
    ????

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *