Magiska rawbollor med lakrispulver

Muuuuuuums, jag ÄLSKAR dessa rawbollar och jag bakar dem så ofta jag kan. De är superenkla att göra och helt galet goda! Receptet kommer från början från min kompis Annikas bok “Regnbågsmat” så har supermånga härliga recept men jag har kryddat receptet på mitt egna sätt.

Du behöver:

2 dl havregryn
1 dl riven kokos
3 msk kokosolja (fast form)
8 dadlar
2 msk raw kakaopulver (funkar med kakao)
1 tsk naturligt vanligpulver
Ett par nypor flingsalt
Lakrispulver att rulla i


Mixa allt i en mixer eller med en stavmixer. Rulla dina rawbollar i den storlek du gillar och rulla dem sedan i lakrispulvret om du gillar men det går lika bra att rulla i kokos eller äta precis som de är. Du måste testa detta!

Love J

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *