Så väljer du ditt sign från universum

Känner du dig vilsen på något plan i livet? Är du osäker på vilket håll du ska gå eller om du bör göra vissa val? Då är du helt klart redo för att öppna upp för svar från universum.

Jag har under många år levt med full tillit till att universum guidar mig genom livet. För mig är det ett otroligt härligt och lugnande sätt att leva på, framförallt i perioder då jag känner mig nere eller vilsen. Då vet jag att jag inte är ensam om att allt händer av en anledning. Jag kommunicerar med universum varje dag genom att på morgonen sätta intentioner för dagen, jag berättar för universum vad jag vill och jag ber om signs. Och det är precis det vi ska gå igenom idag.

För två år sen var jag i ett vägval i min karriär. Skulle jag fortsätta jobba med mina sociala medier på samma sätt jag gjort tidigare med fokus på mode och karriär eller skulle jag våga följa den där känslan av att jag ville göra något annat, dela om djupare mer spirituella saker? Skulle det funka? Skulle jag våga ta det steget?

Mitt i mina frågeställningar läste jag en bok där det fanns en övning om att jobba med signs från universum. Jag hade då under de senaste åren börjat bli mer och mer mottaglig för tecken från universum men var nyfiken på mer. Jag gjorde övningen fast på mitt egna sätt och det är den jag kommer dela med er.

Så väljer du ditt sign från universum:

Ta en stund för dig själv, se till att sitta helt ostört. Börja din stund med att grunda dig själv i nuet med hjälp av några djupa andetag.

Lägg händerna på hjärtat och tune in med ditt innersta jag. Vad vill ditt hjärta, din soul säga dig? Vilken väg vill den gå?

Ta fram papper och penna och skriv ner vad det är du drömmer om.

(Jag skrev ner en kort treårsplan med olika punkter jag drömde om. Jag skrev att jag ville börja dela mer om spiritualitet, välmående, jag ville skriva böcker och föreläsa på stora scener)

När du skrivit klart lägg ifrån dig ditt papper och penna och lägg händerna igen på hjärtat. Det är dags att välja ditt sign. Ett sign som kommer att guida dig i rätt riktning.

Vad är det första du tänker på i form av sign? Mitt första sign jag kom att tänka på var en fjäril men eftersom det var sommar kände jag att det var för enkelt för på sommaren ser man fjärilar överallt. Så jag tänkte igen och då kom en giraff upp. Jag ville inte göra det för enkelt för mig och en giraff kändes helt klart mycket svårare att stöta på än en fjäril.

⋆ Välj ett sign som känns bra och ärligt för dig.

Vad gör jag sen?

Berätta för universum om dina drömmar, din plan. Och berätta om ditt sign och be universum att visa dig ditt sign om du är på rätt väg. Om din dröm är din rätta väg.

Vad händer sen?

Håll ditt sign för dig själv och keep your eyes open! Om din plan, din dröm är rätt för dig så kommer universum att låta dig veta det genom att visa dig ditt sign.

Om jag inte ser mitt sign?

Då kan det vara universums sätt att säga att det finns en annan plan för dig, en mycket bättre. Så efter en tid om du känner att du fastnat och inte kommer vidare gör om ritualen och skriva ner nya drömmar och testa dig fram tills du börjar se ditt sign.

Vad hände för mig?

Redan samma dag började jag se giraffer på helt otippade sätt och ställen. Min kompis köpte ett födelsedagskort med giraff på utan att någon visste om att det var mitt sign, jag gick bakom ett barn som hade ett stort giraffansikte på sin ryggsäck, jag såg giraffer överallt!

Varje jag gång jag ser en giraff blir det som ett pirr i kroppen. Det gick mer inspiration och motivation att fortsätta att följa min dröm. De senaste månaderna har jag inte tänkt så mycket på mitt sign och samtidigt började jag känna mig lite vilsen på olika plan i livet. Så jag gjorde om min ritual, berättade för universum att jag behövde se mitt sign igen för att veta att jag verkligen är på rätt väg, både i jobbet och i kärleken och två dagar på raden fick jag se det här:

På vägen hem från jobbet bestämde jag mig spontant för att promenera hela vägen och då såg jag dessa:

Någon dag efter det var jag och min kille som jag då precis börjat träffa igen och handlade och det första jag ser när jag går in i butiken är den här gigantiska giraffen. Då kände jag i hela kroppen, Im on track!

Att se signs från universum gör mitt liv SÅ mycket roligare och det inspirerar mig så mycket så jag uppmanar verkligen er till att välja ert sign och börja kommunicera med universum. Och dela gärna med er av era erfarenheter till mig, jag älskar att höra historier om hur ni ser era signs!

Här är några fler giraffer jag sett på otippade sätt:

När jag och Sofie gick runt i LA och spånade på ideér för framtiden så råkade vi gå fel men det visade sig vara rätt för jag fick se mitt sign på ett otippat sätt. Vad är oddsen att den sticker upp sitt huvud där? Haha, så underbart!

Eller när jag gick runt själv i New York och funderade på mitt nästa steg med jobbet och sprang in i den här som stod lite otippat i en snygg klädbutik:

Eller alla giraffer jag fått från vänner! Nu vet de ju att det är mitt sign men bara att de bestämt sig för att köpa den giraffen till mig tar jag som att universum har ett finger med i spelet eller alla bilder ni skickar till mig på giraffer ni ser på olika ställen, att ni väljer att skicka dem till mig tar jag också som ett sign.

Våga öppna upp för att bli guidad av universum, välj ditt sign idag!

Love J

15 reaktioner på ”Så väljer du ditt sign från universum”

 1. Så lustigt! Var ute på promenad igår kväll i mörkret. I en villa ser jag två giraffer på väggen och tänkte- vilken konstigt val av fototapet i köket… när jag kom hem läser jag ditt inlägg om giraffer! Vad vill det säga- att jag också ska spana efter giraffer? 😀 Kram

 2. Elisabeth ”Lizzie” Säljgård

  Det här känns så märkligt! Jag hittade dig på youtube i början av veckan och älskar dina yogapass, har kört flera varje dag sedan dess. I dag sökte jag efter dig på insta och fick läsa om dina giraffer.
  Det första som slog mig var att jag drömde om en giraff i helgen, typ natten innan jag hittade dig på nätet. Troligtvis en tillfällighet… Eller inte…
  Tack för din inspiration, jag älskar dina morgonyogapass och äntligen tack vare dig har mina önskade morgonrutiner börjat fastna ❤️
  Kram
  Lizzie

 3. Har du några tips på bra böcker angående signs och universum? ? Vilken bok läste du? ? Du är verkligen en stor inspirationskälla! ❤️❤️❤️ Kram

 4. Blev så himla nyfiken på att testa detta själv och valde ett ganska ovanligt djur som mitt sign och trodde aldrig jag skulle se få se det! Men redan dagen efter visade det det sig vid två olika tillfälle- inte att jag såg det fysiskt men att folk runt omkring mig ”visade” det för mig! Jag tror helt och hållet på att detta visar att jag är på rätt väg men tyvärr har jag folk i min närhet som påstår att jag bara letar efter det för att jag vill så gärna tro på det!? Är det ok att tvivla?

  1. Såklart är det ok att tvivla, det är en del av processen. Men se till att inte fastna i tvivlet utan släpp taget om det efter en stund <3 KRAM

 5. Hej Josefin,
  Började lyssna på Monday Mantra för några månader sen och lyssnar nu om och om igen (alla dagar i veckan). Det hjälper mig framåt, TACK.
  Har bestämt mig för att åka på retreat, skulle bli så glad om du ville tipsa!

 6. Åh! Jag testade detta men tvivlade och var rädd för att mitt sign inte skulle dyka upp. Jag testade och tänkte direkt på lejon, panther och leopard. Vad händer samma timme, en bild kommer upp på min pinterest med alla dessa djur som jag aldrig sökt på förut. Samma sak hände när min kompis testade. Hon tänkte på stjärnor. Den slumpade bakrundsbilden i hennes google som är olika varje dag visade en stjärnhimmel.

 7. Vill verkligen börja test detta! 🙂 Men en fråga? Om jag har några olika frågor/val att göra/ inte göra. Hur ska man tolka det om ens sign inte visas? Att man är på fel väg i alla dessa val? Eller om det visas? Betyder det att man är på rätt väg i alla val? Tänker att vissa val kan ju vara rätt men kanske inte alla? Förstår du hur jag tänker? 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *