Mina höstlöften 2019

Att det redan är slutet av oktober! Vad hände med hösten? Jag som hade massa planer för den här hösten som jag inte ens börjat. Dags att ta vara på dessa månader, här är min löften för de kommande månaderna.

Laga mer vegansk mat! Ni som följt mig ett tag vet ju att det här med att laga mat är en rätt ny grej för mig. Tidigare levde jag på frukost till middag och hämtmat. Men nu har jag alltså börjat laga mer mat och jag har börjat att laga mat som min mage mår bra av. Jag har en knepig mage som lätt blir svullen och får magknip så mjukare och snällare mat och gärna veganskt. Då mår min mage som bäst så nu blir det att duka upp till mysiga höstmiddagar både för vänner men också för mig själv i vardagen.

Njuta och ha kul! Just nu är mitt vardagsmantra “Enjoy & have fun!” och jag jobbar stenhårt på att släppa på att ta saker på för stort allvar eller se problem på jobbet eller låta oro för framtiden ta över. Utan att njuta mer av att det jag gör är så jävla kul och gå så bra och försöka ha så kul som möjligt. Jag är helt övertygad om att det också kommer leda till att det bara går bättre eftersom den energi du sänder ut kommer tillbaka. Men det är såklart lättare sagt än gjort när jag känner ett helt nytt ansvar på mina axlar. Men därför är det ett viktigt löfte för mig den här hösten och något jag vill jobba mer på. Att släppa lite på kontrollen och njuta mer. Och ha kul!!!

Testa nya yogaformer, meditationer och gå på ritualer. Den här hösten är en riktig Self/Soul care period och jag vill bara gå runt på olika yogaklasser, meditationer och ritualer. Det började bra men nu har jag tappat det lite så det gäller att planera in det i mitt schema för annars blir det inte av. Så nu ska jag sätta mig och boka in klasser så att jag får till det! Jag ska snart åka på en workshop i New York som jag längtat efter att göra + en utbildning i London som jag kommer kunna hålla workshops i här hemma sen och jag är SÅ PEPPAD! Jag är verkligen så peppad på att hålla i fler workshops! (Spana in mina workshops här!)

Vara ledig på helgerna. Som egenföretagare jobbar jag mer eller mindre varje dag men det senaste halvåret har jag slutat att jobba helger (nästan helt och hållet) men nu kommer jag på mig att jag sitter med datorn även under helgen men nu får det vara nog! Så jag ska se till att göra min planering bättre och mer effektiv så att jag kan vara helt ledig på helgen och istället njuta av att vara ledig eller gå på roliga workshops!

Vad har du för höstlöften? Det hjälper verkligen att skriva ner dem så kommentera här för att inspirera varandra eller skriv ner dem på en lapp och se till att ha den framme så att du blir påmind om dem ofta 🙂

Love J

2 reaktioner på ”Mina höstlöften 2019”

  1. Så himla bra inspiration Josefin ❤❤❤ Josefin du gör ett så otroligt bra jobb på alla dina olika social media ❤❤

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *