Min söndagsrutin

Som ni vet älskar jag ju min morgonrutin, den är grunden för hela min vecka. Men det finns några saker jag alltid gör på söndagar för att bli redo för en ny vecka och de ska jag dela med er idag.

Veckoinventering – när jag gör min morgonrutin på helgen har jag mer tid än vad jag har på vardagar så jag passar på att göra en veckoinventering för att få koll på hur mitt mående har varit under veckan, vad jag lärt mig av vecka och vad jag tar med mig till nästa vecka. (Tips, i mitt morgonprogram “Your Way To A Magic Day” finns min veckoinventering med frågor med).  Det här är världens bästa och enklaste övning för att få mer koll på sitt mående och blir mer medveten i vardagen.

Städar/fixar – jag älskar att pyssla på söndagar. Städa hemma, plocka i ordning för att börja veckan med en fräsch start. Det tycker jag gör så stor skillnad och ger ny energi till den nya veckan.

Myser – Som ni vet älskar jag att mysa och söndagar är ju veckans mysigaste dag. Jag glider runt i pyjamas här hemma, chillar på soffan och dricker te. Ju mer mys desto bättre!

Promenader – Jag älskar att gå promenader och just på söndagar när jag har extra tid gillar jag att ta en sväng i skogen både för att ge Moon en härlig upplevelse men också för att få mig själv att grunda mig med hjälp av naturens kraft. Ett fint sätt att avsluta veckan på och grunda dig inför nästa.

Self Care – Om jag någon gång lägger en ansiktssmak eller göra en helkroppspeeling så är det på söndagskvällen. Jag gillar att ta tid till att pyssla om mig själv och ge min kropp en boost inför nya veckan. Så härligt!

Vad gör du på söndagar för att få ett skönt avslut på veckan och förbereda dig för nästa?

Love J!

3 reaktioner på ”Min söndagsrutin”

  1. Skulle vara så intressant om du gjorde en what I eat in a day. Behöver inspiration nu i höst till att äta nyttigt och ta hand om mig själv.

  2. Vad mysigt. 🙂 Jag älskar också söndagar och undviker att boka in någonting socialt då. Brukar på kvällen dra några orakel- eller tarotkort för att se hur veckan framför mig ser ut (hur jag kan göra det bästa av veckan, inte egentligen så mycket spådom över det hela, men brukar ge mig någonting att fundera på och kunna fokusera min mål lite bättre!). 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *