Redigera dina bilder med mina filter

Innehåller reklam för Color Cone

Jag får SÅ mycket frågor om hur jag redigerar mina bilder och jag förstår varför för jag har lagt en hel del energi på det. Jag har under år jobbat fram mina egna filter som jag ger en härlig och positiv känsla som jag använder på alla min bilder och nu kan DU redigera dina bilder med samma filter 🙂 Hurra!

Hur gör jag?
Du går in på Color Cone som är en sida där du kan köpa filter (aka Presets) som du kan börja använda på dina bilder idag!

Hur fungerar det?
Du lägger mitt paket i varukorgen och följer dessa steg (Här hittar du all info du behöver) och så är du good to go! Du är alltså redo för att få magiska bilder med ett klick!

Mina filter
Jag har tagit fram ett paket med fem filter som jag skapat utifrån olika platser i världen. Jag har bla ett “New York-filter”, “Palma-filter” och ett “Dalarö-filter”. Och det här är de filter jag alltid använder på mina bilder oavsett var i världen jag är. Så genom att köpa mitt paket får ni alltså lika fina bilder som jag, hehe!

★ Du hittar mina filter här ★ 

En viktig sak att komma ihåg när du köper Light Room Presets som detta är och det gäller väl iof filter överlag är att man alltid behöver tweeka dem lite för att de ska anpassas för bilden. Kolla in min video för att få ännu fler tips!

Psst! Missa inte vår funktion där du kan dra i vår slider för att se hur bilder ser ut med och utan filter. Helt galet stor skillnad!! Love J!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *