Vad jag köpte i New York

Ni som följer mig på Instagram @JosefinDahlberg.se vet ju att jag var i New York förra veckan och såklart fick jag med mig en del grejer hem, nu ska jag visa vad!

Alltså den här skrivboken, har ni sett något finare?? Jag som behövde en ny dagbok blev så glad när jag hittade den här i en liten presentbutik. SÅ fin! Och nu har jag skrivit i den varje morgon sen jag köpte den!

Jag ÄLSKAR ju pulver och vitaminer (läs mitt inlägg om vitaminer jag tar här) och jag älskar också Moon Juice och har redan alla deras pulver. Men jag köpte den här power boosten till kontoret så att jag och tjejerna kan boosta vår kaffe med en sken när vi behöver lite extra energi!

Jag läser och ser mycket om Collagen överallt så har letat efter ett härligt pulver att boosta mina smoothies med och köpte den här. Har andra grejer från det märket och gillar det verkligen så ska bli kul att testa!

Alltså HUR FIN termos som jag hittade på Anthropology?? Kommer ha med mig mitt citronvatten på morgonen i den här, så härlig!

Hittade även den här muggen på Anthropology, det är helt klart min favoritbutik när det kommer till grejer, Shoppar alltid där när jag är i New York! Någon mer som älskar dem?

Såklart passade jag på att gå till Goops butik när jag var i NY, jag ääälskar ju Goop och nu köpte jag en hudvårdskit från dem med mindre produkter för att testa om jag gillar. Ska bli spännande att se! Köpte också en Herbal Deo från Aesop som en kompis tipsade om och en supergod olja från Butcher’s Daughter. ÄLSKAR allt som är naturligt nu och Clean Beauty känns helt självklart!

Köpte också Goops glow boost pulver som man blander ner i ett glas vatten och dricker på morgonen som tydligen ska ge värsta glowet, vi får väl se hehe..

Köpte två böcker som jag kollat in ett tag, en bok med massa härlig ritualer och såklart Gabby Bernsteins senaste bok “Super Attractor” – så taggad på att läsa den! Någon som har läst?

Sist men inte minst unnade jag mig en Apple Watch som jag spanat in ett tag men inte köpt och passade såklart på att köpa den när jag var i USA. Riktigt taggad på att komma igång med den måste bara ringa min kompis Mickan och be om en kurs för nu fattar jag ingenting, haha..

Nu känner jag mig så kittad inför hösten och vintern. Älskar alla dessa grejer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *