Varför jag älskar att träna på morgonen

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag ÄLSKAR att träna på morgonen dels för att jag får svårt att få till det annars men också för att det är den bästa starten på dagen. Det sätter igång min energi och sätter tonen för dagen. Och det är så jävla skönt att ha det klart redan på morgonen!

Nu är jag så taggad att komma igång med min morgonträning ordentligt igen. Tidigare har jag kört tre mornar i veckan men jag har inte kommit tillbaka till den rutinen än då jag haft full prio på min spirituella morgonrutin men nu känner jag mig så motiverad till att komma tillbaka till min träningsrutin!

Snygga träningskläder hjälper ju också till med motivationen och mitt snygga träningsset hittar du här: Tights & Topp!

Är det någon mer som är taggad på att komma igång med träningen? Love J!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *