Vitaminer jag tar varje dag!

(Inlägget innehåller annonslänkar)

För ett par år sen började jag äta vitaminer efter att jag ofta kände mig trött och hängig och idag vill jag inte leva utan dem. Jag har under åren testa olika vitaminer och nu hittat ett gäng jag verkligen gillar men jag gillar också att testa nya. Nu ska jag visa vilka vitaminer jag tar dagligen 🙂

Pure Biotic Kvinna (Du hittar dem här) – Jag har haft en hel del problem med min mage. Fått magknip, blir lätt svullen mm så vitaminer för magen har varit ett måste och nu har jag ätit dessa ett tag och gillar dem verkligen! Tips till dig som också behöver balansera magen.

Omega 3, 6 & 9 (hittas här) – Jag började äta dessa i våras för jag kände att jag ville fylla på med Omega. Omega 3 är antiinflammatoriskt och finns mycket i fisk som jag inte äter och omega 6 finns i bla nötter vilket jag iof äter men båda behövs för att balanser varann så därför äter jag den här som innehåller all tre.

Magnesium (hittas här) – Jag blev tipsad att äta magnesium när jag för några år sov dåligt och jag har ätit det sen dess. Helt klart ett måste för mig!

B-vitamin (hittas här) – När jag började äta mer veganskt fick jag tips om att äta extra b-vitamin så bra för dig som också äter mycket veganskt. Den hjälper också till med lite extra energi så topp nu i höst och vinter!

Super Zink (hittas här) – Zink är en annan vitamin som jag tar dagligen och som nu är ett måste för mig! Jag fick tips om att ta den för att den är bra för hår, hud, syn och allergier.

Vad äter du för vitaminer? Dela gärna!

6 reaktioner på ”Vitaminer jag tar varje dag!”

  1. Jag äter D-vitamin under vinterhalvåret men inte på sommaren då solen är tillräcklig. Tydligen kissar man ut det om det blir för mycket och jag vill inte slita på njurarna i onödan. Sen tar jag enzymer för att kunna bryta ner maten tillräckligt. 🙂

    1. Jag med om jag inte äter frukost innan, kan alltså inte ta på tom mage för då kräks jag… Trodde jag var gravid när jag började ta dem för jag kräktes varje morgon, haha.. Men sen fattade jag varför 🙂

  2. Något jag har ätit det senaste halvåret som har gjort mig mycket piggare är MCT-olja. Enkelt förklarat så förser det hjärnan med energi. Ett par matskedar per dag så håller man sig skärpt 🙂

  3. jag äter zink som är bra för hår och för sömn och sinne varje kväll
    och jag äter vitaminerar från a planet
    jag äter asagwandha som är bra för stress mental och ge balans i hjärnan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *