Feel Good Schema v.47

Happy Monday, hoppas ni har en bra start på veckan och att ni lyssnat på senaste avsnittet av min podd “Monday Mantra”!? Jag är äntligen frisk och SÅ redo att kicka igång den här veckan. Nu jäklar känner jag bara!

Som jag skrev i ett inlägg här på sajten nyligen så är jag riktigt taggad på att komma igång med träningen igen. Senaste månaderna har jag haft fullt fokus på min spirituella practice men nu känner jag för att vara mer fysik. Det känns extra viktigt nu när det är så mörkt att kicka igång energin. Och jag undrar om ni är med mig på detta?

Jag har för att peppa mig själv och er skapar ett schema för veckan som jag ska försöka hålla. För mig är det A och O att planera in min träning och yoga för annars blir det inte av. Det dyker alltid upp hundra grejer som jag “måste” göra. Men nu så, nu ska jag köra det här i veckan.

Så här er mitt schema för vecka ut. En mix mellan yoga, träning, bastu och dans. En härlig mix som är till för att boosta energin nu i november!

En ny grej som jag började med för ett par veckor sen är Kundalini Yoga. Båda min mostrar är kundalini yogalärare men jag själv har inte fastnat för det fören nu. Så min nya grej är att jag ska ett kundalini yogapass på datorn som jag följer på morgonen eller kvällen och jag älskar det! För er som inte känner till kundaliniyoga så är det ännu mer fokus på andning och yogan innehåller olika sekvenser som man gör och min favorit just nu är en som är för magen och hjälper till att få igång tarmarna och energin. Så kundaliniyoga blir det helt klart mer av och i morse började jag dagen med ett sånt pass.

Träning. Jag har som sagt halkat efter med min träning och jag börjar känna det i kroppen. Jag känner mig tröttare och svag i kroppen så nu jäklar ska jag komma tillbaka till min träningsrutin igen! Jag kommer göra 30-45 min cross fit pass som jag har på en app i telefonen.

Infraröd bastu, jag äääälskar det!! Och jag har sån lyx att min kille har en sån bastu hemma så jag kan basta när jag vill. Så jag ska se till att få in ett par bastutillfällen i veckan 🙂

Kvällsrutin – jag lägger mer och mer fokus på att hitta min kvällsrutin. Min morgonrrutin vet nu ju är superviktigt för mig men jag börjar känner mer behov av att ha en tydlig kvällsrutin också så jag håller på att testa mig fram. I går läste jag tills jag somnade och jag ska verkligen se till att läsa mer på kvällarna, dels för att jag har så många böcker som ligger och väntar men också för att det är sånt skönt sätt att avsluta dagen på. Inga skärmar och så blir man så trött, hehe..

Dans – Just nu är mitt fokus att göra så mycket grejer som möjligt som gör mig glad och ger energi och dans står högst upp på den listan. Så på fredag har jag skrivit in att antingen gå på något härligt danspass om jag hittar eller så blir det fredagsdans på kontoret. Så härligt och ett perfekt sätt att inleda helgen på ju!

Spadag – På söndag kommer mina tjejkompisar ut till min killes hus och vi ska ha en riktig spadag med träning, yoga, bubbelpool, bastu och brunch. MYS! Så härligt och det är helt klart att avsluta veckan på topp!

Nu när jag har planerat veckan behöver jag ju bara hålla mig till det alltså inte hålla på att bestämma OM jag ska träna eller inte eller vad jag ska träna. Jag ska testa detta den här veckan och se hur det känns, kanske blir min nya grej!?

Någon av er som är taggade att haka på? Kanske några av passen? Kommentera gärna och peppa mig och varann!

KRAM

9 reaktioner på ”Feel Good Schema v.47”

 1. Åå vad härligt! Lite nyfiken på vad de är för crossfitpass du kör??

  Kört på din morgonrutin i en månad o är så tacksam för de❤️

 2. Sophie Svensson

  Jag hakar på direkt!
  Jag har också på sistone tänkt mer och mer att jag måste tycka träningen är rolig för det ska bli av. Så nu har jag funnit badminton, såå roligt! Något jag verkligen ser fram emot. Jag brukar också göra scheman och försöka att inte bort-prioritera träningen för andra ”roliga grejer” – träning är selfcare och me time, viktigt!

  Så nu gör jag ett schema för resten av dagen ??✨???‍♀️???‍♀️

 3. du har en väninna som är väldigt elak mot dig bakom din rygg och talar illa om dina kristaller men utåt låtsas som att ni är bästa väninnor

  1. Det var tråkigt att höra, helt säker på att det där kommer lösa sig av sig självt. Förr eller senare märker man vilka som är ens äkta vänner <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *