Skapa ditt Feel Good Schema

Wow, jag är såg glad över att ni är så många som är taggade på att haka på mitt “Feel Good Schema”! Den här veckan när jag började med mitt Feel Good Schema så har jag känt mig så mycket piggare och gladare, så härligt!

I måndagens avsnitt av min podd Monday Mantra pratar jag om varför vi alla borde ha ett eget Feel Good Schema, så missa inte att lyssna på den när avsnittet kommer ut på måndag morgon!

Den här mallen kan du spara ner och fylla i i tex Photoshop eller skriva ut och fylla i med papper och penna. Det hjälper SÅ mycket att skriva ner våra mål för veckan och att planera – annars är det så lätt att de inte blir av. Och genom att ha ett eget Feel Good schema motiverar mig att vilja följa det och som sagt fick jag SÅ mycket energi av det den här veckan att jag är superpeppad på att skapa mitt schema för nästa vecka!

Mitt tips är att skapa ditt schema på i helgen eller på måndag för att få en bra planering för veckan som kommer! Ni får gärna dela med er av VAD ni fyller ert schema med och hur ni göra för att hålla motivationen uppe!

NU KÖR VI!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *