Vi pratar om att tro på universum i senaste podden

Lyssnar ni på vår podcast “Soul Care”? Det är alltså en spirituell podd som vi har skapat på jobbet och i det senaste avsnittet pratar jag och Sofie om hur man lär sig att lita på universum. Så om ni är nyfikna på det måste ni lyssna!

Varje onsdag kommer ett nytt avsnitt ut och ibland är det jag och Sofie som pratar, i bland intervjuar Sofie en gäst och snart kommer jag också börja intervjua. Vi vill att den här podden ska peppa och inspirera er till att utveckla er spirituella sida och sprida kunskap krig kristaller, universum och meditation på ett härligt sätt!

Du hittar podden här eller så söker du på “Soul Care” i poddapparna 🙂 Hoppas vi hörs där! Love

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *